ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2013 | 14:57

Λίγο μετά τα 43

Δύσκολο πράγμα η άδεια από τη δουλειά. Ακόμα δυσκολότερο όταν συμπίπτει με τα γενέθλιά σου... Το κοντέρ έγραψε πια 43. Τέλη αυγούστου του 1970 ξεκίνησαν όλα. Καλώς ξεκίνησαν, με τους καλύτερους οιωνούς.Έγιναν πολλά στο μεταξύ. Το αγοράκι μεγάλωσε, ήταν πάντα κάπως πιο ατίθασο από ότι όλοι θα ήθελαν. Πάντα αντιδραστικό αλλά στο τέλος κατάφερνε και πειθαρχούσε. Μια πορεία με επιτυχίες, 13 χρόνια σπουδές. Ελλάδα, - Εξωτερικό. Λαμπρος επιστήμονας για κάποιους. Για κάποιους άλλους ένα ακόμα γρανάζι του συστήματος. Η μία όψη του νομίσματοςΗ άλλη όψη πιο σκοτεινή. Ουσίες, ναρκωτικά, έντονα πάθη. Πολλές γυναίκες, και 2 και 3 τη μέρα. Καμιά φορά και ταυτόχρονα. Μερικοί άντρες επίσης. Όλοι περαστικοί, και όλοι κάτι άφησαν και ας μην το κατάλαβαν. Μεθύσια και έξαλλα πάρτι. Έρωτας επί πληρωμή κατά καιρούς. Εκδιδόμενος. Και πάλι για τους άλλους. Για μένα άλλη μια περιπέτεια. Όλα μια περιπέτεια. Ειδικά ο έρωτας. Οργασμική αναζήτηση για έρωτα. Ποτέ δεν ήταν αρκετός. 3 φορές στα αστέρια. 1 απόπειρα αυτοκτονίας. Στον πάτο. Όλα περαστικά.Οι φίλοι που ονειρευτήκαμε μαζί τη μεγάλη υπέρβαση στη ζωή μας, σήμερα τρισευτυχισμένοι γονείς. Συνεχίζουν την πορεία τους μέσα από μια άλλη ζωή. Αθάνατες οι φιλίες. Ανεπανάληπτες. Εγώ παλεύοντας για την αθανασία μάλλον παγιδευμενος στο περιθωριο! Ένας έφηβος ετών 43.Δουλειά, καθημερινότητα. Μισθός 3.800. Μεγάλο σπίτι, ούτε άδειο ούτε γεμάτο. Μένω εγώ εδώ. Αρκεί αυτό! Όλα ωραία είναι. Αλλά το αύριο;Σαν να ξοδεύτηκε η ζωή, σε μια μανία για εμπειρίες και πάθη. Σαν να εξαντλήθηκαν οι εφεδρείες. Απροετοίμαστος για το επόμενο βήμα. Αλλά τόσο χαρούμενος για τα προηγούμενα.Μικρός έλεγα οτι το μόνο που με νοιάζει είναι να ζήσω ακριβώς όπως εγώ θέλω. Και έζησα...Για τους άλλους ίσως ένα λάθος. Για εμένα ένα παρανοϊκά υπέροχο ταξίδι. Μακάρι να μην τελειώσει. Δύσκολα τα 43.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ωραία ζωή.. Σε ζηλεύω λίγο (αν εξαιρέσουμε τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες).. Σε ζηλεύω επειδή έζησες όπως ήθελες. Χωρίς να ακολουθείς πρότυπα και ιδεολογίες.Αλητεία και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεε!!
Scroll to top icon