ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2012 | 14:36

αχ έρωτα

τι θα κάνω?είμαι ερωτευμένη με έναν ασπρόμαυρο γατούλι που βρίσκεται μαζί με άλλες γάτες στην πιλοτή της πολυκατοικίας που μένω...είναι κοιλίτσας, γουργούρης, ασπρόμαυρος σαν πιγκουϊνος και ορκισμένος να μην βγάζει νύχια ποτέ! να φανταστείτε όταν με βλέπει με την σκυλίτσα μου έρχεται τρέχοντας και αρχίζει τα χάδια πανω στον σκύλο! αναποδογυρίζει και η σκυλίτσα μου του γλύφει την κοιλιά! της λέω " που είναι ο γάτος μας?" και τον ψάχνει!!!θα τρελάθω!!!περνάει πολύ ωραία στην πιλοτή γιατι υπάρχουν άνθρωποι στην πολυκατοικία που ταϊζουν και προσέχουν τις γάτες ( τια πάνε και στον κτηνίατρο και κάνουν και στειρώσεις στις θυληκές!)αλλα εγω του το έχω πει : "καμιά ώρα θα σε βουτήξω κακομοίρη μου και θα σε πάω πάνω" που μεταφράζεται στο " αλιμονό μου με δύο ζώα μέσα στο σπίτι...και εντάξει με τις τρίχες τα βγάζω πέρα αλλα και αλλα έξοδα?δικαιολογίες...απλά φοβάμαι οτι θα τον αγαπήσω περισσοτερο και θα τον έχω έννοια...αρε ψυχολογικαααα...υπάρχει και η περίπτωση να τον πάω στον κτηνίατρο για εμβόλια και μερικές φορές να τον ανεβάζω πάνω για να παίζει με το τρελό κουτάβι μου.οκ οκ οκ μην βαράτεέτσι ερωτεύομαι εγώ τι να κάνουμε τώρα?
2
 
 
 
 
σχόλια
ααχ κ γω την μικρη μου (σκυλιτσα) ετσιτην βρηκαα :) Για τον γατουλη θα λεγα να τον παρειςαφου δεν υπαρχει θεμα με το σκυλι σουΕχω πολλους φιλους με γατες κ ειναι πολυευκολες ως κατοικιδια.. ουτε τρελες ζημιεςκλπ.. απ κει κ περα αν δε θελεις αλλοκατοικιδιο μπορεις να τον φροντισειςπροσωρινα κ να το δωσεις καπουή να το πας στη φιλοζωικη!
Scroll to top icon