ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2013 | 00:32

Χωρισμός μέσω …Skype

Είμαι 29 χρονών και ήμουν 4 χρόνια με έναν 30χρονο, πολύ ευτυχισμένη με τη σχέση μου. Το καλοκαιρι μου ανακοινωσε πως θα πηγαινε μόνος του 3 μερες καμπινγκ Μετά εγώ είχα κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις για μια βδομάδα. Και όταν γύρισα μου έσκασε την βόμβα: Με χώρισε από το skype, για να μην παθω κριση μου ειπε από κοντα. Μου είπε πως ηθελε να χωρισουμε και θα μου εξηγουσε καποια στιγμη απο κοντα. Οτι μου αξιζει καποιος που να με αγαπάει και πως αυτός δεν με αγαπούσε. Οτι προσπάθησε με τον τρόπο του αλλά νιωθει πως δεν ταιριαζουμε και δεν επικοινωνουμε. Πως θελει να ειναι για την πάρτη του και πως περναει φαση και πως εγω ανεχόμουν τα πάντα και αυτός δεν μου αξιζει. Ακόμα πως θέλει να μείνει μια θετική ανάμνηση και να μείνουμε φιλοι αν θελεω αλλιως δεν έχει πρόβλημα, αλλά αυτός θα θέλει. Αλλά δεν θέλει να τραβιόμαστε άλλο και να κάνουμε σεξ.Του ειπα πως ηθελα τα κλειδια του σπιτιου μου, μου εδωσε ραντεβου να μιλησουμε και να τα φερει, δεν το εκανε. Τον πηραν φιλοι μου να πάνε να τα πάρουν γιατί δεν ήθελα να τον δω, δεν σηκωσε το τηλεφωνο. Να μην τα πολυλογω πηγα 1 μηνα διακοπες, γυρισα και ουτε φωνή ούτε ακροαση. Πριν λίγες μέρες, μου έστειλε μνμ και με ρώτησε αν ειμαι καλα. Αν είμαι Αθηνα και αν θέλω να βρεθούμε, όχι για να τα ξαναβρούμε αλλά για να μου πει όλα όσα δεν μου ειπε το καλοκαίρι. Καμία νύξη για τα κλειδιά.Τον πηρα τηλεφωνο να κανονισουμε δεν απανταγε. Επακολούθησε μια διαδικασία ραντεβού τα οποία ανέβαλε. Τελικά μου ειπε ότι θελει να ξεκαθαρίσουμε ό,τι δεν είπαμε το καλοκαίρι και θα μου τηλεφωνήσει, αλλά το τηλεφωνημα δεν ήρθε.Τωρα είναι που εγώ αναρωτιέμαι, γιατί με παρατησε έτσι; τώρα τι θελει και παίζει αυτο το παιχνίδι θελω να σε δω αλλά δεν σε βλέπω ;θέλει να γυρίσει πίσω; γιατί δεν μου μιλάει καθόλου για τα κλειδιά μου; θέλει καβάντζα, είναι μπερδεμένος ή απλώς δεν τον νοιάζει για μενα;Εγώ τον αγαπάω ακόμα, τι πρέπει να κάνω; Μπορεί να είναι ο χειροτερος όταν είναι μπερδεμένος και αργόσχολος αλλά για μενα είναι ο καλυτερος, τι να κανω τον αγαπάω και αγαπάω και τα ελαττωματα του.Τον είδα τυχαία σήμερα ενώ πήγαινα στην δουλειά μου και τρελάθηκα, ήταν λες και τον έβλεπα για πρώτη φορά το ίδιο χτυποκάρδι παρόλα όσα έκανε. Τον αγαπάω αληθινά. Δεν ξέρω τι να κάνω να τον φέρω πάλι κοντά μου.Φ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, άλλαξε κλειδαριά, το πιο βασικό. Όλα τα άλλα είναι θέμα μυαλού και χρόνου. Τα καλύτερα σου εύχομαι όπως και να'χει!
Scroll to top icon