ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2013 | 14:10

Γιατί;

Δεν είναι που δεν θέλω να σε πάρω τηλέφωνο ή δεν σου μιλάω από πείσμα και εγωισμό. Είναι που φοβάμαι το μετά. Δεν έχω ιδέα τι νιώθεις για μένα. Αν νιώθεις κάτι. Σε θέλω. Σ' αγαπάω αλλά δεν μπορώ να το περάσω πάλι όλο αυτό. Νιώθω άσχημα που δεν σου απαντάω, γιατί πανάθεμα με, σε φαντάζομαι ακόμα ευαίσθητο με τα μεγάλα καστανά σου μάτια να νιώθεις προσβεβλημένος(αν και μεταξύ μας, για φάπες είσαι) αλλά δεν μπορώ. Δεν θέλω να σέρνομαι. Σε μειλ δεν σου απαντώ. Ξέχνα το.! ΑΝ θες κάτι, θα έπρεπε να ξέρεις τον αριθμό μου, να θυμάσαι που μένω και ν'αφήσεις ένα τριαντάφυλλο. Ένα γράμμα. Κάτι. Δηλαδή αν δεν κάνεις καμιά χειρονομία της προκοπής...! Τι περιμένεις; Μετά από όλα αυτά;Όση επίκληση στο παράλογο να κάνεις δεν θ' απαντήσω. Όχι από εγωισμό. Αλλά γιατί δεν μου αξίζει. Γιατί ακόμη σ' αγαπάω. Και δεν θέλω να το ξεφτιλίσω κι άλλο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αχ βρε κοπελιά... για να νιώθεις έτσι, φαντάζομαι ότι έμπλεξες με ένα πολύ κακομαθημένο παιδί... κι αυτοί δεν αλλάζουν. Σου εύχομαι ολόψυχα να ΜΗΝ κάνει αυτή τη "χειρονομία της προκοπής" - ψεύτικη θα είναι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon