Δένδιας: «Υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που συνεργάστηκαν με τη Χ.Α.»

Δένδιας: «Υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που συνεργάστηκαν με τη Χ.Α.» Facebook Twitter
2

Διεύρυνση των ερευνών για τη Χ.Α. προαναγγέλλει με συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Νίκος Δένδιας, αναφέροντας ότι η πολιτική εντολή είναι «πλήρης κάθαρση».

«Ό,τι είναι δυνατόν να διερευνηθεί, θα διερευνηθεί και δεν θα μείνει τίποτα που να μην ελεγχθεί», τονίζει ο υπουργός που παραδέχεται ότι υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί οι οποίοι συνεργάζονταν με τη Χρυσή Αυγή. Όπως λέει, οι έρευνες δεν θα σταματήσουν μέχρι να μην υπάρχει υπόνοια για τη μεγάλη πλειοψηφία εντίμων αστυνομικών.

Επίσης διαμηνύει ότι είναι προσβολή για το κόμμα του, το να διανοείται και μόνο κάποιος πως είναι δυνατόν να αποτελέσει κοινοβουλευτικό εταίρο της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Δένδιας κάνει επίσης γνωστό ότι δεν θα απαντά σε ερωτήσεις της Χ.Α. στη Βουλή, από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη έχει κρίνει ότι υπάρχει ζήτημα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει εξαιρετικά μικρόψυχη τη θέση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, για το ενδεχόμενο ν επωφεληθεί πολιτικά η κυβέρνηση.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεραπετρίτης σε ΥΠΕΞ Βόρειας Μακεδονίας: Η ευρωπαϊκή προοπτική εξαρτάται από την προσήλωση στη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Γεραπετρίτης σε ΥΠΕΞ Βόρειας Μακεδονίας: Η ευρωπαϊκή προοπτική εξαρτάται από την προσήλωση στη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Τίμτσο Μουτσούνσκι είχε σήμερα στη Νέα Υόρκη ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης
LIFO NEWSROOM
Διεγράφη ο Μάριος Σαλμάς από τη Νέα Δημοκρατία - Δεν παραδίδει την έδρα του

Πολιτική / Διεγράφη ο Μάριος Σαλμάς από τη Νέα Δημοκρατία - Δεν παραδίδει την έδρα του

Μόλις μέσα σε δύο λεπτά, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ επικύρωσε τη διαγραφή Σαλμά που είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός - «Απαράδεκτο» να με χρησιμοποιεί για να στείλει μήνυμα, είπε ο ίδιος και ξεκαθάρισε πως δεν παραδίδει την έδρα του
LIFO NEWSROOM
Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Υπάρχουν και αστυνομικοί που πληρώνονται από τους πολίτες να φρουρούν τον Θέμο Αναστασιάδη, οι οποίοι όμως "παρέλειψαν" να τον συλλάβουν ενώ εκρεμμεί ένταλμα σύλληψης, τέσσερις μέρες τώρα.Επίσης, υπάρχουν αστυνομικοί σε ανώτερα κλιμάκια και προιστάμενοι που υπαγόρευσαν ή επέτρεψαν οδηγίες για την σύλληψή του μέσω κινητών τηλεφώνων και όχι των ασύρματων της αστυνομίας, σε αστυνομικούς τμήματος που βρίσκεται λίγο πιο πέρα από το κτίριο της εφημερίδας Πρώτου Θέματος. Τα γράφω εγώ γιατί δεν τα γράφετε εσείς.Η συνεργαία της Αστυνομίας δεν είναι καθώς φαίνεται αγαστή μόνο με τους ΧΑ.