Μπορώ να το κάνω κι εγώ αυτό - ή πρέπει να είμαι βουλευτής;

Μπορώ να το κάνω κι εγώ αυτό - ή πρέπει να είμαι βουλευτής; Facebook Twitter
19

Χτες όταν υπήρχε η φήμη ότι ένας ακόμη βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναμένεται να κατηγορηθεί κι ότι το όνομά του αρχίζει από Μπ. (και με την ελπίδα ότι θα ήταν ο Μπαρμπαρούσης), έψαξα να βρω ποιος είναι απ' την Κόρινθο.

[Για κάποιο λόγο μαθαίνουμε τα πάντα από κάθε ανάκριση - είναι λογικό αυτό; Είναι νόμιμο; Βοηθάει στ' αλήθεια τη δικαιοσύνη ή βοηθά τους χρυσαυγίτες ώστε να ξέρουν τι να κρύψουν και πώς να αμυνθούν;]

Στην Κορινθία λοιπόν ήταν ο κύριος Μπούκουρας, που σήμερα πήγε αυτοβούλως για κατάθεση. Δεν τον έχουν συλλάβει ακόμη. 

Θέλετε έναν σίγουρο λόγο για να συλληφθεί; 

Δεν είναι η παρακάτω παρανομία που περιγράφει ο ίδιος στο βίντεο, που κυκλοφορεί κανονικότατα εδώ κι ένα εξάμηνο και κανένας φορέας δεν νοιάστηκε να τον τιμωρήσει. 

Είναι το θράσος του. 

Έτσι, γιατί είναι νευρικός και δεν πήγε να ξαναδώσει...!

====

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

11 σχόλια
1. Πήγα να σχολιάσω το "να 'ουμε".2. Μετά σκέφτηκα ότι και αυτοί που τον ψήφισαν έτσι "λένε".3. Αργότερα μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ο τρόπος ομιλίας δεν πρέπει να κρίνεται (όπως και το πως είναι η ουρανία).4. Αμέσως όμως μου ήρθε ότι αυτός είναι βουλευτής, και λόγω θέσης, ε, περιμένουμε περισσότερα.5. Αυτόματα όμως, και αυτοί που τον ψήφισαν, στην ουσία ψήφισαν έναν βουλευτή από τον οποίο περιμένουμε περισσότερα, και επέλεξαν αυτόν.6. Λογική συνέχεια η υπόθεση ότι έχουμε αυτούς που μας αξίζουν.7. Άρα, αυτοί που έχουμε είναι καθρέφτες μας.8. Άρα, καλά να πάθουμε..Τι σκατά κάνουμε ρεεεεεεεε... δηλαδή, εντάξει, πως να 'ούμε, μπορεί, ξέρεις, να φτιάξουνε αυτά;;;Σκατά...
Ασχετα με τον κάφρο, δεν ξέρω πως είναι τώρα και θα έιναι άτοπο να υποθέσω, αλλά όταν έδινα εξετάσεις για δίπλωμα δεν στο έδιναν αν δεν λάδωνες. Χωρίς καμία εξαίρεση. Μ' έκοψαν δύο φορές χωρίς να έχω κάνει κάποιο λάθος (τουλάχιστον δεν μου είπαν τίποτα) και με πέρασαν στην τρίτη. Οταν είπα στο δάσκαλο "στο είπα δεν πρόκειται να λαδώσω, θα το πάρω έτσι" μου είπε "ξέρεις, λάδωσα εγώ, δεν θα τελείωνε ποτέ αυτή η ιστορία"
αυτό το "χωρίς καμιά εξαίρεση" ...αναρωτιέμαι πώς είσαι τόσο σίγουρος/η...συγγνώμη κιόλας....θα σου πω ότι πριν ένα χρόνο έτσι έλεγε ο δάσκαλος οδήγησης και στον γιο μου..εγώ επέμενα να πληρώσουμε και το παιδί δεν ήθελε..το αποτέλεσμα; το πήρε με την πρώτη...απλά το λέω γιατί πιστεύω ότι ΕΜΕΙΣ συντηρούμε ένα σύστημα και μετά το καταδικάζουμε (λεκτικά πάντα)
@Tangerine NightmareΜε βάζεις σε σκέψεις για το πώς πήρα κι εγώ το δίπλωμα. Δεν λάδωσα, αλλά θυμάμαι ότι ο δάσκαλός μου με πήγε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στις εξετάσεις αφού συμπλήρωσα το μίνιμουμ των μαθημάτων- "μην ανησυχείς, μια χαρά θα πας, δεν έχεις ανάγκη εσύ", κλπ. Έδωσα σε μικρή πόλη όπου όλοι γνωρίζονταν μεταξύ τους (εγώ ήμουν ξένη) - δεν έκανα κανένα λάθος στην εξέταση, αλλά δεν είχα και καμιά φοβερή αυτοπεποίθηση, και αυτό φαινόταν. Βρε λες να λάδωνε ο μπαγάσας για να'χει το κεφάλι του ήσυχο και καλή φήμη στην πόλη του;
Αυτή η "εξομολόγηση" περιγράφει εξαιρετικά τον ελληνάρα. Αν ο νόμος με εμποδίζει να κάνω ό,τι γουστάρω, τόσο το χειρότερο για το νόμο.Κι αυτό βέβαια μόνο εκεί που μας παίρνει, είμαι σίγουρος ότι μπροστά στους ανώτερούς του στη ΧΑ θα ήταν πιστό σκυλάκι.
George Carlin:“Now, there's one thing you might have noticed I don't complain about: politicians. Everybody complains about politicians. Everybody says they suck. Well, where do people think these politicians come from? They don't fall out of the sky.They don't pass through a membrane from another reality. ... ... So, maybe, maybe, maybe, it's not the politicians who suck. Maybe something else sucks around here... like, the public. Yeah, the public sucks. There's a nice campaign slogan for somebody: 'The Public Sucks. F*ck Hope.” "Never underestimate the power of stupid people in large groups."http://www.youtube.com/watch?v=qxsQ7jJJcEA
Tόσο τους κόβει... Επίπεδο δάπεδο (να 'ούμε) κι έγινε και βουλευτής. Κι επειδή υπάρχουν κι άλλα τέτοια μαγκάκια στην Ελλαδίτσα, τα ποσοστά της ΧΑ με τόσα σημεία και τέρατα παραμένουν στο 6,5% από ό,τι διάβασα. Περαστικά μας.
Τρία τέσσερα πράγματα μπορούν να συμβαίνουν με τα ποσοστά, ή και συνδυασμός τους. α)Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς ότι είσαι τόσο ηλίθιος που εξαπατήθηκεςβ)είσαι ήδη συνειδητιποιημένος φασίστας και υπερασπίζεσαι τον δεκάλογογ)έχεις προσωπικά οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα να κρατηθεί το κόμμα-συμμορίαδ)θέλεις να συνεχίσσεις να πιέζεις την κυβέρνηση.Θα χε πολύ ενδιαφέρον επίσης και θα βοηθούσε στο παραπάνω να μάθουμε γιατί αλλαξοπίστησαν αυτοί που αλλαξοπίστησαν.