ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2013 | 09:57

κριμα..

να μην εχεις διαθεση πια να ασχοληθεις με το να γνωρισεις καποιον.. κριμα που ειστε ολοι τοσο ιδιοι και τοσο ανειλικρινεις.. κριμα τις κοπελες που σερνετε απο διπλα σας και τις ρεζιλευετε πισω απο την πλατη τους.. κριμα που τα παραδειγματα σωστων ανθρωπων ολο και λιγοστευουν.. πηδα την αρτα και τα γιαννενα.. γιατι μου κανετε σχεσεις αφου δεν εχετε σκοπο να ειστε σωστοι???
2
 
 
 
 
σχόλια
σου ειπα βρε μπαγλαμα οτι δεν το κανουν και οι γυναικες? δε σας πουλανε παραμυθια και μεταξωτες κορδελες ομως! ωχου.. οταν παρατησεις την στενομυαλια σου απαντα..
οχι δεν τις βαρεθηκα. βαρεθηκα μεχρι και σε αυτες να πουλατε ντε και καλα το παραμυθι σας, ενω βλεπετε οτι δεν το χρειαζομαστε. βαρεθηκα να βλεπω κοσμο να κερατωνει και να κερατωνεται. ειλικρινεια 0. σεβασμος 0. κατα τ'αλλα εγω που δεν εχω σχεση και ειμαι σωστη και ειλικρινης απεναντι στους ανθρωπους ειμαι η αντε να μην πω και οι αλλοι που εχουν σχεσεις/συζουν/ειναι παντρεμενοι, βγαινουν 1-2 φορες το μηνα μονοι και ξενοπηδανε με την πρωτη ευκαιρια ειναι οι σωστοι.. καημενη ελλαδα, δε θα σταματησεις ποτε να θρεφεις ελληναρες! (και δεν λεω οτι και οι γυναικες δεν το κανουν.. αλλα τουλαχιστον δεν εχουν το φουλ πακετο-παραμυθι, να καθονται να το λενε και να ψαρωνει ο αλλος και να λεει: βρε μηπως να κανω μια προσπαθεια??)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon