ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2013 | 00:02

Αιμοδοσία VS ομοφυλοφιλία

Είμαι ομοφυλόφιλος. Πρόσφατα έκανα αιματολογικές, οι οποίες ήταν άψογες! Χρειάζεται να δώσω αίμα για φιλικό πρόσωπο. Από τη μια νιώθω άσχημα καθώς ξέρω πως θα συμπληρώσω ψευδώς την καρτέλα, από την άλλη όμως μια και είμαι υγιής και δεν έχω καμία διαφορά από τους ετεροφυλόφιλους ως προς την επικινδυνότητα στις μέρες μας (μη θυμηθώ τον περσινό σάλο με τις ιερόδουλες), αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και που έχω τη δυνατότητα και τη θέληση να βοηθήσω. Αυτά. :)
1
 
 
 
 
σχόλια
βρε παιδι μου το ερωτηματολογιο ειναι απο προ χριστού...ρωταει και για τατουαζ (που εχει αλλαξει ο νομοςεγω εχω τατουαζ αλλα το χω κανει μια 5ετια και δεν το συμπληρωνω καν το κουτακιμετα που εκανα το τατου ρωταω παντα το γιατρο που ειναι εκει και ποτε δε μου ειπαν να φυγω....αν δε θες να το γραψεις (που δεν υπαρχει λογος βεβαια) πες το στο γιατρο για να εισαι οκ κυριως με τον εαυτο σου - οι γιατροι εχουν δει πολλα και δε θα ασχοληθει παραπανω :)
Scroll to top icon