ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2013 | 15:41

ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ..

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ 35 ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Η ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΦΙΛΕς ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕ Η ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΓΝΩΡΙΣΕ ΒΓΕΣ ΚΤΛ,ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΧΑΤΙΡΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΞ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.
2
 
 
 
 
σχόλια
εχω δει και αλλα ποστ που εχεις γραψει. μου φαινεσαι τρομερα προβληματισμενη και φορτισμενη. προσπαθησε να ηρεμησεις λιγο ρε συ, για να δεις τα πραγματα πιο καθαρα. απο την πλευρα μου να σου πω, οντας στην ιδια ηλικια πανω κατω, οτι πρεπει να σκεφτεις νηφαλια τι σου συμβαινει. ειναι μονο το σεξ το προβλημα; νομιζω πως οχι. εικαζω πως α) απο την αρχη αισθανθηκες οτι συμβιβαζεσαι σε αυτη τη σχεση και τωρα πας να σκασεις που εχασες πολυ καιρο, ειτε β) σε εχει πιασει κριση ηλικιας και δε βλεπεις καθαρα. θελω να πω - και αυτο εχει συμβει και σε μενα- βλεπεις τους αλλους και πιστευεις οτι ολοι περνανε τελεια και εχουν την τελεια σχεση εκτος απο σενα. να σε διαβεβαιωσω λοιπον οτι δεν υπαρχουν ουτε τελειοι ανθρωποι, ουτε τελειες σχεσεις. ολες εχουν τα καλα και τα κακα τους. οποτε, μη θεωρεις τον εαυτο σου καημενο η χτυπημενο απο τη μοιρα.οσο για το σεξ, δε σου βγαζει τιποτα ερωτικο ή δεν ειναι ο ιδιος περιπετειωδης, ή μηπως ειστε καιρο μαζι και απλα εχει κανει κοιλια το πραγμα; μηπως μπορειτε να ανανεωσετε τη σχεση σας καπως;δε θελω να σε κουρασω, ουτε να σου πω τι να κανεις. το μονο που θα σε 'συμβουλευσω' ειναι να σκεφτεις οσο μπορεις πιο νηφαλια, εχοντας κατα νου οτι ολοι εχουμε προβληματα, σε γαμο και σχεσεις, οτι κανεις δεν ειναι τελειος και οτι η ζωη ειναι ωραια ακριβως επειδη ειμαστε ατελεις και προσπαθουμε για το καλυτερο. τωρα, αν αυτο τον ανθρωπο δεν τον αγαπας, δεν τον ερωτευτηκες ποτε, ειναι σοβαρο και το ξερεις μονο εσυ. μη βλεπεις τα πραγματα ομως με παρωπιδες. σκεψου καλα και μην εξιδανικευεις καταστασεις αλλων. αν παλι δεν αντεχεις ουτε να σε φιλαει, καλυτερα να το αφησεις. πρωτιστως ομως αφου συζητησεις τα προβληματα μαζι του, οτι δηλαδη αισθανεσαι πως εχει χαθει η μαγεια. λοιπον, ξερω οτι σε κουρασα και σταματω εδω. θα παρακολουθω το ποστ σου αν θελεις να μιλησεις κι αλλο.
Δεν ειναι θεμα συμβιβασμου , ειναι θεμα στοχων κ το τι θες πραγματικα..αν θες παιδακια κ ξερεις οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος μπορει να σου τα δωσει ενω παραλληλα σου φερεται κ σωστα δεν νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτεσαι παραπανω..με τον καιρο θα τα βρειτε κ σε ολους τους τομεις..με λιγη προσπαθεια κ θεληση..κ μην ξεχνας, οτι με τον καιρο οι γυναικες δενονται συναισθηματικως κ το σεξ καλυτερευει κ θα το δεις..δωσε ευκαιριες , μην κλεινεις πορτες..δεν ειναι οτι σε πηραν κ τα χρονια,απλα το να λεμε οτι ο κυριος τελειος,ή εστω ο "του γουστου μου κ των προσδοκιων μου" θα ερθει καποια στιγμη,ειναι μια σταση απαθειας κ αποφυγης της ιδιας της ζωης..
Scroll to top icon