ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2013 | 20:44

ποιος βαζει τα ορια?

ειμαι 22 κ εχω παει με 30-40 αντρες!μ αρεσει το σεξ,θελω να κανω καθε μερα,αλλα δεν θελω σχεση.δεν μ αρεσει να ανηκω σ εναν για πολυ καιρο,δεν το αντεχω!γι αυτο εχω τις καβατζες μου,γνωριζω κοσμο,φλερταρω κ κανω σεξ!δεν κοροιδευω κανεναν,απ την αρχη ξεκαθαριζω τις προθεσεις μου!δεν εχω κομπλεξ με τον αριθμο κ δεν τον κρυβω απ τους φιλους μου..αλλα οταν ακουω αυτα τα χαζοσχολια του τυπου "νταξει,δν φτανουν τοσοι?" κ κατι τετοια,εκνευριζομαι!ποιος ξερει καλυτερα τι ευχαριστει εμενα,αν οχι εγω?περναω καλα με το σεξ κ μ αρεσουν οι εμπειριες!αυτο!
2
 
 
 
 
σχόλια
νομιζω οτι ο καθενας χρησιμοποιει το σωμα του κατ'επιλογην. το να ντρεπεσαι για τις επιλογες σου θα ηταν θεμα.. το να μην ντρεπεσαι αλλα να το διαλαλεις παλι ειναι θεμα. το να το κανεις αποκλειστικα για σενα χωρις να σε νοιαζει αν θα σε κρινουν θα ηταν το καλυτερο. ναι οκ.. οταν σε ρωτανε να το λες, αν και οπως βλεπεις πολλοι βγαζουν συμπερασματα. θεωρειται πιο ''ευπρεπες'' το να εισαι σε μια σχεση ή να εισαι παντρεμενος και να απιστεις μια στο τοσο παρα το να μην εισαι με κανεναν και καθε βδομαδα να εχεις και καποιον αλλο.. το τι θεωρειται με το τι θα κανεις ομως ειναι πολυ διαφορετικα πραγματα. κοιτα να κανεις οτι σε ευχαριστει χωρις να ντρεπεσαι για αυτο, χωρις να δημιουργεις προβληματα στους αλλους με τις δικες σου επιλογες (βλ. καποιους που θα ηθελαν σχεση μαζι σου αλλα εσυ δεν ενδιαφερεσαι για κατι παρπαανω και σου γινονται βδελλα/πληγωνονται, ή τπτ δεσμευμενοι/παντρεμενοι που ξερεις οτι μπορει να σου/τους δημιουργησεις προβλημα, κτλ) και να ξερεις οτι γουσταρεις καθε φορα εστω για εκεινη τη μιση/μια/δυο/δεκα ωρες που θα εισαι με καποιον! θεωρω τον αριθμο λιγο υπερβολικο σε σχεση με την ηλικια, αλλα ειναι σιγουρα καλυτερο να εχεις βγαλει τα απωθημενα σου πριν ερωτευτεις/καταληξεις με καποιον. γιατι ετσι ισως καταλαβεις οταν και αν ερθει αυτος ο ΄΄ενας΄΄ που λεμε. θα διαχωριστει απο μονος του απο τον πασα ένα που εχεις για μια/δυο/δεκα φορες και τελος!απο την αλλη.. μπορει να μην ερθει και ποτε.. να το ξερεις αυτο.. μπορει ολη αυτη η αγραναπαυση συναισθηματων να σε κανει να συνηθισεις ετσι και να μην μπορεις να τα ξαναβγαλεις στην επιφανεια. μπορει απλα με οσα θα δουν ακομα τα ματια σου να μην θελησεις ποτε να κανεις μια σχεση, γιατι κακα τα ψεμματα.. οταν αποστασιοποιεισαι απο σχεσεις βλεπεις πιο καθαρα τι γινεται πισω απο τις σχεσεις των αλλων και στο τελος λες οτι δεν αξιζει τον κοπο με τοση υποκρισια που υπαρχει.. πραξε οπως θες αρκει να εισαι ενταξει με τον εαυτο σου και χωρις να βλαπτεις αλλους. αυτο το ρεζουμε απο μενα..
Scroll to top icon