Πέντε συλλήψεις στο Ζεφύρι

Πέντε συλλήψεις στο Ζεφύρι Facebook Twitter
1

Περισσότερα από 150 άτομα προσήχθησαν και 5 συνελήφθησαν κατά τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στο Ζεφύρι. Οι συλλήψεις έγινα για ναρκωτικά, όπλα και άλλα αδικήματα.


Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται από τα ξημερώματα  στην περιοχή του καταυλισμού τσιγγάνων στο Ζεφύρι, μία ημέρα μετά τη δολοφονία μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η επιχείρηση γίνεται για τον εντοπισμό όπλων, ναρκωτικών και ατόμων που διώκονται. Σε αυτή παίρνουν μέρος 12 διμοιρίες των ΜΑΤ, 400 αστυνομικοί της Ασφάλειας, τρεις ειδικά εκπαιδευμένοι για ναρκωτικά σκύλοι, μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ και της ΔΕΛΤΑ, δυνάμεις τάξεως καθώς και ένα ελικόπτερο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ντιλαντί, για να καταλάβω, ΔΕΝ είναι ότι τόσο καιρό δεν ήξεραν τα παιδία της τάξεως περί ύπαρξης παρανομίας στο Ζεφύρι..Απλά τσαντίστηκαν που τους εξέθεσαν οι τσιγγάνοι τοιουτοτρόπως εμπρός στον ανακριτή και είπαν, έτσι είστε???!@!?----> ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!( και τρέξαν κατά πάνω τους με τα ρόπαλα )Παιδάκια που παίζουν κλέφτες και αστυνόμους ντιλαντί,για να 'ξηγιόμαστε.