ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2013 | 10:40

Γίνεται χειρότερα.

Ο προηγούμενος μήνας ήταν η αποκορύφωση της γκαντεμιάς. Όλα μου πήγαν στραβά. Από το μπάνιο που έσπασε ο σωλήνας και λούστηκα με καυτό νερό μέχρι την σχέση μου. Ρε παιδιά επειδή θα τρελαθώ σε λίγο, πιστεύετε ότι είναι φυσιολογικό το αγόρι μου να μπαίνει σε chat του τύπου chatroullete κτλ για να ψάξει άλλες γκόμενες να αυτοικανοποιηθεί; Και το χειρότερο όλων είναι να τις κάνει μετά add στο skype για να τις έχει και για άλλη φορά; Είναι παράλογο να ζηλεύω και να μου φαίνεται περίεργο, ενώ έχει μια κοπέλα που προσπαθεί να τον ικανοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα αυτός να ψάχνει άλλες; Η δικαιολογία του ήταν ότι είναι το ίδιο με τις τσόντες. Πάμε καλά; Και εγώ βλέπω τσόντες, αλλά δεν υπάρχει interaction. Θα σας άρεσε η κοπέλα σας να βγάζει τα βυζιά της και οτιδήποτε άλλο σε αγνώστους μπροστά στην κάμερα; Και για να μην αναρωτιέστε, το έμαθα καθαρά και μόνο επειδή κάτι υποψιάστηκα επειδή έχει δεύτερο account στο skype. Τον ρώτησα κάτι για πλάκα, απάντησε αγχωμένα και τότε ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου μέχρι να μου το πει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι πολύ εύκολο πλέον φίλη μου να απιστεί κάποιος μέσω διαδικτύου.Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σωματική επαφή.Και η δικαιολογία όλων των αντρών που κάνουν cyber sex με κάποια άλλη είναι η ίδια.''Σαν να βλέπω τσόντα είναι μωρέ.Σιγά ούτε τις ξέρω,ούτε και πρόκειται να τις συναντήσω''.Είναι η απάντηση τους όταν τους πιάνεις στα πράσα.Δοκίμασε να ανοίξεις κι'εσύ λογαριασμό σε κάποιο site τέτοιου είδους και φρόντισε φυσικά να το μάθει.Τότε θα δούμε αν θα το πάρει χαλαρά και το θεωρήσει το ίδιο με το να απλά μια τσόντα.Το πιο πιθανό είναι ότι θα διαγράψει και τους δικούς του λογαριασμούς.
Scroll to top icon