ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2012 | 10:12

Γυναίκες και σχέσεις

Ποιό χαρακτηριστικό ενός άντρα βρίσκετε σημαντικότερο και ποιό ελκυστικό για να είστε μαζί του;Είναι εμφανισιακό;Αφορά το χαρακτήρα;Έχετε την υπομονή και το χρόνο να μου γράψετε τα δύο τρία πιό βασικά;Ευχαριστώ πολύ.
2
 
 
 
 
σχόλια
καλημερα γλυκειε μου!λοιπον, συμφωνω με πιο πανω που καποια/ος ειπε πως τ π[ρωτο πραγμα που κοιτας ειναι η εξωτερικη εμφανιση.αλλα, οταν αποφασισεις αν θα εισαι εμ ακποιον η οχι κατα τη γνωμη μου παντα εχεις ηδη δει την εξωτερικη εμφανιση κ κρινεις χαρακτηρα.τα τοπ για μεα ειναι σιγουρα το χιουμορ,η ευφυια, το αισθημα ασφαλειας και σιγουρα η χημεια στο σεξ.γιατι αν εχεις χημεια στο σεξ κανεις καλο σεξ. αυταα. :)
Η πρώτη εντύπωση ξεκινάει με την εμφάνιση.Είναι κανόνας και για τα δυο φύλα αυτό. Όχι η ομορφιά, η εμφάνιση. Δηλαδή, εμένα δε μου άρεσαν ποτέ οι αντικειμενικά όμορφοι, αλλά αυτοί που εξέπεμπαν έναν τύπο, ένα δικό τους στυλ κι ας ήταν μέτριοι σε εμφάνιση.Τώρα, για να είμαι με κάποιον, κοιτάω το χαρακτήρα αποκλειστικά. Βασικά χαρακτηριστικά? Ωριμότητα, χιούμορ, να νοιάζεται για σένα και να νιώθεις ασφάλεια μαζί του. Να ξέρεις ότι θα σε στηρίξει σε όλες τις καταστάσεις, όπως θα κάνεις κι εσύ. Αυτά είναι και δεν είναι υπερβολικά, ούτε βρίσκονται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας. (Το λέω για να προλάβω τυχόν σχόλια).Καλή σου μέρα!
Scroll to top icon