Kατάληψη αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών από την... κυβέρνηση της Βενεζουέλας

Kατάληψη αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών από την... κυβέρνηση της Βενεζουέλας Facebook Twitter
8

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο διέταξε την κατάληψη μιας αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών με σκοπό να την αναγκάσει να πουλήσει τα προϊόντα της σε χαμηλότερες τιμές.

Διάφοροι μάνατζερ της εταιρίας έχουν συλληφθεί και στρατιώτες στέκουν φρουροί έξω από τα πέντε καταστήματα της αλυσίδας. Σήμερα, Σάββατο, εκατοντάδες πολίτες προσήλθαν στα καταστήματα για να επωφεληθούν από τις νέες τιμές. Οι στρατιώτες έφτιαχναν λίστες με ονόματα και φώναζαν τους πολίτες έναν προς έναν ώστε να μη δημιουργηθεί χάος.

O Μαδούρο δήλωσε: "Διέταξα την άμεση κατάληψη αυτής της αλυσίδας για να προσφέρουν τα προϊόντα τους στον κόσμο, σε πιο δίκαιες τιμές, όλα. Μην αφήσετε τίποτα στα ράφια. Η κλοπή εναντίον του λαού πρέπει να σταματήσει. Το κάνουμε για το καλό του κόσμου.

Δείτε και σχετικό βίντεο από το Euronews:

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μόλις αδειάσουν τα ράφια ποιος παράγωγος ντόπιος (αν έχει μείνει κανένας) ή εισαγωγέας θα τα ξαναγεμίσει ώστε να πουλιόνται όχι στις τιμές που κρίνει αυτός που τα φτιάχνει αλλά στις τιμές που αποφασίζει και διατάζει ο τέως οδηγός λεωφορείου σύντροφος-πρόεδρος Μαντούρο?Σύντροφοι τα φώτα σας παρακαλώ!
Και όλα αυτά ενώ δεν υπάρχει φαγητό και βασικά είδη στα ράφια. Ποιος ενδιαφέρεται να παράγει οτιδήποτε; "We used to produce rice and we had excellent coffee; now we produce nothing."Οι τοπικοί Τσίπρες-Καμμένοι λένε ότι είναι συνωμοσία της CIA! Για γέλια και για κλάματα.http://goo.gl/l72901
Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν ξέρω πως είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι και πρέπει να ανακατασκευάσετε όλη την είδηση. Να πάτε να ρωτήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ να σας πει πως έχουν τα πράγματα στη Βενεζουέλα, τα έχουν μελετήσει πολύ, γιαυτό άλλωστε ολόκληρο ταξίδι έκανε ο πρόεδρος Τσίπρας πρίν λίγους μήνες εκεί, για να μας παρουσιάσει ζωντανά το όραμά του για την Ελλάδα της αριστερής προοπτικής...
Προφανως και αυτη η εταιρεια πολυ συντομα θα κλεισει μετα απο αυτα , και οι υπαλληλοι τις θα μεινουν χωρις δουλεια και μετα απλα ο Μαδουρο θα ψαχνει αλλο στοχο για λαικιστικα πυροτεχνηματα . Η Βενεζουελα εχει περισσοτερο πετρελαιο απο την Σαουδικη Αραβια μα ειναι μακρα η πιο αποτυχημενη χωρα της Λ.Αμερικης , με τρελη εγκληματικοτητα , φρακαρισμενες υποδομες και κατοικους που κανουν γυρες στα σουπερ μαρκετ ολη μερα μηπως και βρουνε χαρτι υγειας και αλευρι . Και επιπλεον ,ουσιαστικα εχει μηδενικη δημοκρατια .Ο Τσαβες πριν πεθανει ειχε αλλαξει το συνταγμα 100 φορες προκειμενου να μεινει στην εξουσια συνολικα 25 χρονια .Και σημερα ,ουσιαστικα αν δεν υποστηριζεις το κυβερνων κομμα και την "επανασταση" , βαφτιζεσαι με τη μια "εχθρος του λαου" και στιγματιζεσαι .Ελευθερια πολιτικων φρονηματων και αποψης κατα τα αλλα .
Κοντόφθαλμοι. Κέρδισαν 15 δολάρια σήμερα, και θα χάνουν κάθε μέρα 15+ απ' τον μισθό τους. Έχουν το πιο πλούσιο έδαφος, παίρνουν στο χέρι 200 δις το χρόνο βρέξει χιονίσει απ' το πετρέλαιο που βγάζουν και ο λαός της Βενεζουέλας δεν ξέρει τι πάει να πει ένα ταξιδάκι.Τα αποτελέσματα αυτών των οικονομικών πολιτικών τα ΄χουμε δει χίλιες φορές. Οι τιμές θα ΄ναι φτηνές, μα δεν θα υπάρχουν προϊόντα στα ράφια, και θα περιμένουν στην ουρά με το δελτίο και θα βάζουν βίσμα για να αποκτήσουν μια τηλεόραση. Καθώς μαλάκες δεν υπάρχουν. Οι παραγωγοί θα πούνε ''δεν μας σκάει να παραγάγουμε άλλο''.