ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2012 | 02:16

Έπεσα και χτύπησα

Απ τα σύννεφα που λέμε,μόλις ανακάλυψα οτι η καλύτερη μου φίλη δεν είναι ο άνθρωπος που ξέρω τόσα χρόνια...Η καλή υπομονετική και πιστή και ειλικρινής μου φίλη.Δε ξέρω τι να κάνω.Ναι κατινιά γιατί μπήκα στο φείσμπουκ της,αλλά δε μπήκα μ αυτόν το σκοπό..και απλά τα είδα,το οτι ενώ έχει σχέση και σοβαρή σχέση φλερτάρει με πόσα άτομα,το ότι μιλόυσε με τον τύπο που μου αρέσει και φλέρταρε μαζί του ασύστολα,πράγματα που δε μου είχε πει καν...Έβλέπα το πως συνομιλούσε με όλους κ αναρωτήθηκα ποιά είναι αυτή η κοπέλα..Νιώθω αηδία αυτή τη στιγμή,νιώθω προδομένη και επίσης γαμώ το φέισμπουκ...Γιατί τόση αναγκη για αυτοεπιβεβαίωση ρε Ε. ?Γιατί να τους μιλάς λες κ είσαι το κοριτσι για όλους και για όλα και μετά να τους αφήνεις να σε κάνουν κ χάλια;Λυπάμαι για το μαζοχισμό σου,λυπάμαι για την κακή μου κρίση και την εμπιστοσύνη που σου έδειξα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει καθόλου αυτό που θα σου πω, πάντως και η δική μου παλιά πλέον κολλητή φλέρταρε με τους πάντες.Και όχι μόνο με τους πάντες, αλλά και με το άτομο που είχα σχέση.Ίσως τέτοιες κοπέλες έχουν συνεχή ανάγκη για επιβεβαίωση και προσπαθούν να την πάρουν από όλους χωρίς καμία εξαίρεση. Από τη δική μου εμπειρία πάντως, σου λέω ή να της μιλήσεις, ή να αρχίσεις να ξεκόβεις. Ακούγεται δύσκολο και σκληρό, αλλά πίστεψέ με, σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις και δε θα μάθεις ποτέ και επίσης σίγουρα θα επαναληφθούν τέτοιες καταστάσεις.Σκέψου το.Καλή σου μέρα!
Scroll to top icon