ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2013 | 22:15

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Με τον φίλο μου είμαστε μαζί σχεδόν 4 χρόνια. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουμε σχέση εξ αποστάσεως (αναγκάστηκα να μετακομίσω σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς). Η αλήθεια είναι ότι τον αγαπάω πολύ και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Είναι όμως στιγμές που νομίζω ότι δεν θα αντέξουμε για πολύ έτσι. Δεν είναι εδώ όποτε τον χρειάζομαι (έρχεται βέβαια όποτε μπορεί ή πηγαίνω έγω) αλλά οτιδήποτε μου συμβαίνει το περνάω μόνη, δεν είναι μέρος της καθημερινοτητάς μου πια, ούτε εγώ της δικής του...Και με ενοχλεί αυτό. Πιστεύω πως ένα ζευγάρι πρέπει να περνάει χρόνο μαζί,να μοιραζέται οτιδήποτε συμβαίνει,ευχάριστο ή δυσάρεστο, ακόμη και τα ασήμαντα πράγματα. Η απόσταση μας το έχει στερήσει αυτό. Μερικές φορές πιστεύω ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό, αυτή η κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά και ίσως τελικά να ήταν καλύτερο και για τους δυο μας να χωρίζαμε. Είχατε κάποια παρόμοια εμπειρία και αν ναι τι κάνατε?
1
 
 
 
 
σχόλια
ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ..ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ Κ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΧΈΣΗ,ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ Κ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ 4 ΧΡΌΝΙΑ (ΑΘΉΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΈΠΕΙΤΑ ΠΆΤΡΑ) ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Κ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ...Κ ΠΆΝΤΑ ΉΤΑΝ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΦΕΎΓΕΙ,ΕΛΆΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΈΝΙΩΘΑ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΧΈΣΗΣ ΒΡΈΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ (ΒΛΈΠΕΙΣ ΉΜΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 2.5 ΩΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ Κ ΉΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ),ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ,ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ,Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!..ΣΕ ΚΟΎΡΑΣΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ( ΔΊΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..)ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΆΝΙΩΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΝΆΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ..ΈΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 1,5 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ (ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΤΣΙ)..
Scroll to top icon