Άδωνις: “Και ο Καμμένος με κοινοτικά κονδύλια έχτισε τη βίλα του”

Άδωνις: “Και ο Καμμένος με κοινοτικά κονδύλια έχτισε τη βίλα του” Facebook Twitter
8

 

Κατηγορίες κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις για ανακαίνιση της βίλας του Μιχάλη Λιάπη με κοινοτικά κονδύλια. “Δεν είναι ο μόνος, και πολιτικός αρχηγός απέκτησε εξοχικό με επιδότηση" ανέφερε ο υπουργός, υποστηρίζοντας ότι ο εν λόγω πολιτικός αρχηγός είναι ο Πάνος Καμμένος που, όπως είπε, το σπίτι του στην Ικαρία χτίστηκε με κοινοτική επιδότηση.

 

Ωστόσο, σημείωσε πως εάν δεν ισχύει αυτό θα ζητήσει συγνώμη, όπως πρέπει να γίνει και σε αντίστοιχη περίπτωση για τον Μιχάλη Λιάπη. Μάλιστα ως πηγή των όσων είπε, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε σε tweet του την ανάρτηση ενός blog.

"Το δημοσίευμα για το σπιτι του @PanosKammenos. Δεν το υιοθετώ αλλά τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να ελέγχονται: http://avragioz.blogspot.gr/2010/05/blog-post_4801.html …"

"Ο κ. Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε μια ακόμα μήνυση και αγωγή. Ελπίζουμε να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του" ήταν η απάντηση από τους ΑΝΕΛ.

"Στην αγωγή που μου έκανε ο γενναίος Καμμένος κρύφτηκε. Ας αφήσει τις υποδείξεις. Του έχω κάνει εγώ μήνυση ευελπιστώ ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του. για το σπίτι στην Ικαρία δεν άκουσα τίποτε, μού έκανε εντύπωση", ανταπάντησε ο υπουργός Υγείας.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ξαφνικα ο Αδωνις πολλα ξέρει!!! Λαλίστατος...ξέρει και αλλα άραγε τα οποία δε μας μαρτυρεί και αυτός και πολλοί άλλοι;;; Αλλα έτσι ειναι όλοι τους! Στην υγεία των κοροιδων στην υγεία των Ελλήνων...αυτα κυρίες και κύριοι! Στην υγεία μας λοιπόν!
Ο μεν επικαλείται την θεία ο δε την πεθερά. Πάντως ούτε αυτό μου κάνει για συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων (την έγκριση για την επιδότηση την έλαβε στις 11-9-2004 - από ότι θυμάμαι ο Κωστάκης τότε ήταν ήδη πρωθυπουργός)http://4.bp.blogspot.com/_FzkphjiTux8/S_bnCHv7uCI/AAAAAAAAF-8/8bwwSvWKvdQ/s1600/KAMMENOS-IKARIA.jpg
Respect στον Αδωνι που σπάει την ομερτά. Αν όλοι κατάγγελλαν την σαπίλα της συντεχνίας τους , θα είχαμε κάποια ελπίδα σαν χώρα. Επίσης πάει κόντρα στην επίσης σάπια συντεχνία τον γιατρών που προστατευονται από την ΝΔ παραδοσιακά, Νο1 φοροφυγάδες και πληγή στην χώρα με τα φακελάκια τους,την υπεροψία τους και παίρνουν θάρρος από τους άλλους ΝΔ, λόγος για το οποίο δεν λύνεται η παρούσα κρίση του ΕΟΠΠΥΥ.
Respect στον Αδωνι που σπάει την ομερτά. Πηγή: www.lifo.grΓια τον προεκλογικό του συνεργάτη Τομπούλογλου πως και δεν την έσπασε την ομερτά; Για τον Λιάπη, πως και μέχρι πριν μια βδομάδα δεν ήξερε τίποτα;Γίνε λίγο πιο φειδωλός στα ¨respect¨ σου...
@JijicsΔεν τον έβαλε ο Γεωργιάδης τον Τομπούλογλου,. Όταν τον πιάσανε, δεν προσπάθησε να τον καλύψει. Και να'χε υποψίες γι'αυτόν, τι θα'κανε, θα έδιωχνε το παιδί γέννημα θρέμμα ΝΔ, αυτός που προέρχεται απο αλλού χωρίς αποδείξεις κιόλας όταν τον έχει στην μπούκα η μισή ΝΔ; Ήδη πάει κόντρα στον Σαμαρά για τους γιατρούς. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου ειλικρινά. Το κερασάκι είναι τι δουλειά έχει ο Γεωργιάδης με τον Λιάπη, όλα σαλάτα ανάκατα; Ώσπου να μου να τα εξηγήσεις, ξανά Respect!