ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2014 | 10:55

Θα με βοηθούσατε πολύ με κάποιο σχόλιο!

Εδώ και ένα χρόνο έχω "μπλέξει" σε μία κατάσταση που όσο πάει με πνίγει. Εγώ ερωτευμένη εκείνος μόνο σεξ! Κλασσική περίπτωση. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι κάθε φορά που μου "καλεί" εγώ είμαι εκεί ενώ πάντα λέω ότι ποτέ ξανά δεν και λοιπά! Μετά εξαφανίζεται κι εγώ γίνομαι ράκος!Πρόσφατα έμαθα ότι τους τελευταίους έξι μήνες κρατούσε επαφή με την πρώην του (και όχι αθώα επαφή!).Νιώθω θυμό, απογοήτευση, θλίψη όλα μαζί.Ενώ αυτός ο άνθρωπος μου έλεγε πως δεν θέλει δεσμεύσεις και πιέσεις μιλούσε με την πρώην του. Ενώ μου έστελνε μου λείπεις, αντί να κρατήσει επαφή με μένα, εξαφανίστηκε με τη δικαιολογία "Έτσι είμαι δεν ξέρω τι με πιάνει", ενώ η αλήθεια ήταν πως έψηνε κατάσταση.Μόλις χώρισε την ίδια μέρα μου έστειλε μνμ και ενέδωσα, δυστυχώς δεν το είχα μάθει νωρίτερα.Τρεις μέρες πριν το μάθω είχε εξαφανιστεί ξανά.Αποφάσισα να μην τον δω ποτέ ξανά, και αν τυχόν τον πετύχω να τον αγνοήσω.Με φοβίζει όμως το αν κάνει ξανά κίνηση.Δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα.Άραγε πόσο θα πάρει να τον βλέπω και να μην νιώθω τίποτα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω πως μερικές φορές πρέπει απλώς να δεις σαν τρίτος την κατάσταση που βιώνεις για να κάνεις και πιο σωστή εκτίμηση, κάτι πολύ δύσκολο βέβαια. Αλλά έτσι ίσως αναθεωρήσεις τη θεοποίηση που έχεις δημιουργήσει γι' αυτό το πρόσωπο(πράγμα φυσιολογικό αφού δηλώνεις ερωτευμένη). Έτσι, θα μπορέσεις πιο εύκολα να καταλάβεις την αξία σου, χωρίς όμως να συμπεράνεις ανόητες θεωρίες του τύπου: εγώ είμαι καλύτερη από αυτόν και δεν του αξίζω και άλλα τέτοια μελοδραματικά, διότι το μόνο που θα κάνεις είναι να κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Προσπάθησε απλώς να δεις καθαρά ότι είσαι αν δίνεις αισθήματα και προσπαθείς για κάτι, το καλύτερο για σένα και την εκάστοτε σχέση είναι να απαιτείς και τα ανάλογα. Σκέψου ότι είναι ένας άνθρωπος(όχι απαραίτητα κακός) που δεν είχατε τους ίδιους στόχους, που δεν ήταν παράλληλες οι πορείες σας. Μία γνώμη εκ του ασφαλούς... :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon