ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2014 | 18:41

μετανάστευση...

χθες ο φιλος μου, μου ανακοινωσε μες την χαρα οτι παει στην Δανια, τον καλεσαν για μια πολυ καλη δουλεια στον τομεα που τον ενδιαφερει, περιμενει μια απαντηση απο μενα (3 χρονια περίπου ειμαστε μαζι κ η σχεση μας παρα πολυ καλη...ειμαι 24 κ ειμαι σε απελπιστικη κατασταση, ουτε την γλωσσα ξερω, ουτε θα μπορεσω να βρω ποτε εκει δουλεια χωρις να γνωριζω την γλωσσα..., ειμαι καθηγητρια γερμανικων, και με μαστερ απο τη γερμανια, κοιταξα τι προοπτικες εχω, περιοριζονται σε μπειμι-σιτινγκ κ δε σερβις σε ελληνικα εστιατορια.. δεν ξερω τι να πω κ τι να κανω.. βοηθεια....!
2
 
 
 
 
σχόλια
εισαι σιγουρη? πολυ προσφατα μιλησα με κοπελα που δουλευει εκει,και δεν ξερει την γλωσσα,με αγγλικα επικοινωνει και ειναι σε πολυ καλη δουλεια,το ιδιο μου ειπε για τους αλλους ελληνες που ξερει εκει.επισης εχω παρα πολλους γνωστους που δουλευουν σε καλες δουλειες στην σουηδια για χρονια και δεν εχουν μαθει σουηδικα.ειδικα εσυ που ξερεις γερμανικα θα μπορουσες να ψαξεις για μαθηματα γερμανικων η κατι τετοιο.Το δυσκολο ειναι να πας μονος σου χωρις να εχεις κατι σταθερο γιατι η ζωη εκει ειναι ακριβη πολυ,αλλα αφου θα εχει καλη δουλεια ο φιλος σου,θα εχεις χρονο να βρεις και εσυ κατι,δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις.(πανεμορφη αλλα σχετικα μικρη η κοπεγχαγη)
Ψαξ'το καλύτερα!Αποκλείεται να μην μπορείς να βρεις κάτι...σε αυτές τις χώρες δέχονται και αγγλικά ή γερμανικά για αρχή. Επίσης εφόσον γνωρίζεις ήδη καλά γερμανικά δε θα δυσκολευτείς πολύ να μάθεις δανέζικα. Αν είσαι σίγουρη πως θες να φύγεις μαζί του τότε απλά κάτσε μισό χρόνο ακόμα στην Ελλάδα,μάθε τη γλώσσα και φύγε.Ή ακόμα καλύτερα μάθε την εκεί. Υπάρχουν κάποια πολύ φτηνά προγράμματα μέσω των οποίων γίνεται η εκμάθηση της γλώσσας. Θα είναι πιο οικονομικό από το να την μάθεις στην Ελλάδα. Η Δανία είναι μια πολύ καλή ευκαιρία,μην το χάσεις.
Scroll to top icon