Εξιτήριο πήρε ο Σάββας Ξηρός

Εξιτήριο πήρε ο Σάββας Ξηρός Facebook Twitter
1

Εξιτήριο πήρε το πρωί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο Σάββας Ξηρός, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Ήδη, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μεταφέρεται στις Φυλακές Κορυδαλλού.


Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Θανάσης Μητσιός επισημαίνονται τα ακόλουθα: "μετά την ολοκλήρωση του απαραίτητου και εκτεταμένου κλινικού και παρακλινικού ελέγχουν του κ. Σάββα Ξηρού, εδόθη εξιτήριο από την Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας. Η κατάσταση της υγείας του κ. Ξηρού ήταν καλή και σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του."

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
" Η κατάσταση της υγείας του κ. Ξηρού ήταν καλή και σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του."Ε μα όχι. Οι γιατροί είναι μεγάλοι ψεύτες. Οι ειδικοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαφορετική διάγνωση και δεν γίνεται να κάνουν λάθος. Του θανατά ο Ξηρός!"Έντεκα και πλέον χρόνια μετά το βαρύτατο τραυματισμό του, τις πολλαπλές σωματικές βλάβες και παρά τα προβλήματα υγείας που υπέστη κατά τον τραυματισμό του και τα επόμενα χρόνια, όπως τύφλωση, κώφωση, σκλήρυνση κατά πλάκας και νευρολογικά προβλήματα, ο Σάββας Ξηρός εξακολουθεί να παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. "