ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2013 | 16:26

Άσχημη και practice στο σεξ

Παιδιά είμαι στα 21 μου χρόνια και παρόλο που είμαι όμορφος δεν βρίσκω μια κοπέλα να μου αρέσει.Βασικά έχω πολύ υψηλά στάνταρ.Είχα μόνο μια σχέση στην ζωή μου με μια πανέμορφη κοπέλα αλλά λόγω απειρίας δεν μπόρεσα να την κρατήσω(ήταν αλανιάρα).Έτσι λοιπόν εχθές τη νύχτα μου την έπεσε μια μέτρια προς το άσχημο θα έλεγα και θυμήθηκα κάτι που μου λέγαν κάποτε.Μικρέ μου λέγαν αν δεν ξεκινήσεις από τα χαμηλά δεν πρόκειται να πας ψηλά και αν πας θα πέσεις.Ε λοιπόν έτσι έγινε και στο παρελθόν με την πρώην μου ανέβηκα ψηλά και έπεσα.Δεν αισθάνομαι όμορφα με μια κοπέλα που δεν μου αρέσει αλλά ρε παιδιά το βλέπω σαν εξάσκηση στο σεξ.Έχω να πάω με γυναίκα γύρο στον 1,5 χρόνο και φυσικά δεν πάω στις πόρνες.Έτσι λοιπόν με κλειστά τα μάτια λέω να την ρίξω στο κρεβάτι την μικρή γιατί έχουμε σκουριάσει σαν άντρες.Στην μικρή το ξεκαθάρισα ότι θέλω μόνο σεξ και εκείνη δεν την χαλάει καθόλου γιατί όπως σας είπα είναι ασχημούλα και εγώ πολύ όμορφο παιδί.Αν δεν χτίσεις δεν μπαζώνεις που λένε.Θα το κάνω αυτή και άλλη μια φορά και μετά τέλος.Ε ρε που καταντήσαμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
14
 
 
 
 
σχόλια
Ποσο υποκριτικό είναι απο μεριάς μιας γυναίκας να λέει οτι "η ομορφιά στη γυναίκα δεν παίζει ρόλο, και μετράει ο ψυχικός κόσμος της" ΌΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ (καλλυντικά, ινστιτούτα αδυνατίσματος, ρούχα παπούτσια και εσώρρουχα, γενικά όΛη η μόδα), ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΟΔΑΣ κ.α., ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Αποδεδειγμενα δηλαδη, οι ίδιες οι γυναίκες θεωρούν πολύ σημαντική την ομορφιά. Ξοδεύονται, κόβονται και ταλαιπωρούνται για να ειναι ομορφες! Ε, λοιπον αυταποδεικτα η ομορφια στη γυναικα εχει αξια! Ας αφησουμε τις υποκρισιες. Απλα, δεν ειναι ολες το ίδιο όμορφες. Και μη μου πεις "καθεμια εχει την ομορφια της". Θα σου πώ, όλες προσπαθούν να είναι όμορφες, επειδη η ομορφη εχει εξουσια, ζητηση, επιβεβαίωση, οφέλη κλπ κλπΗ εμφάνιση τραβάει και ο χαρακτήρας κρατάει. Θυμήσου την "Ωραία Ελένη"! Πρόσεξες το "Ωραία"; Θυμήσου το μήλον της έριδος και "τη καλλίστη"! Πρόσεξες το "Καλλίστη;". θυμήσω του βασιλιά Δαβίδ, πώς ερωτεύτηκε σφόδρα τη γυναίκα του στρατιώτη του; Επειδη την είδε γυμνή να κάνει μπάνιο και τρελλάθηκε απο την ομορφιά της.Διαχρονικά παραδείγματα, που δείχνουν ότι η εμφανιση τραβαει....αλλά ο χαρακτηρας, κραταει!!
Πρεπει να μπαζωσεις για να χτισεις ειναι η εκφραση. Διαβασα στα γρηγορα καποια σχολια,υποθετω θα στο ειπανε και αλλοι.. δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος,αντρας η γυναικα που να μη χαλιεται αν του πει καποιος θελω να σε πηδηξω για να ξεμπουκωσω... Ετσι θελεις να πιστευεις για να μη παραδεχτεις οτι εκμεταλλευεσαι την "ασχημουλα" που λες και την πιθανη ελλειψη αυτοπεποιθησης και αυτοεκτιμησης για τη παρτη της που νομιζει οτι ειναι ευκαιρια να την πηδηξεις εσυ..που στην πραγματικοτητα εισαι και το ΜΠΑΖΟ της ιστοριας. Φιλια πολλα.
Μαλλον το κρυφο θεμα εδω περα ειναι οι ασχημες. Λοιπον, πρεπει να παραδεχτούμε ότι όσο και αν ειναι υποκειμενική η ομορφια, οι διαφοροποιήσεις απο γυναίκα σε γυναίκα, σε επίπεδο ΖΗΤΗΣΗΣ εκ μέρους του ανδρικού πληθυσμού, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ . Συγκεκριμένα, άν με "1" βαθμολογήσουμε την έλξη που ασκεί μια γυναίκα που δε γυρίζει ένας άντρας στο τριμηνο να την κοιτάξει, και με "10" βαθμολογήσουμε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ελξη μιας γυναίκας που δε την αφήνουν σε ησυχία τα αρσενικά ούτε ένα λεπτό (βλέμματα κλπ), τότε θα δούμε ότι κάθε γυναίκα μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποια βαθμίδα της δεκαβάθμιας κλίμακας, δλδ να πάρει ένα βαθμό έλξης απο 1 μέχρι 10. Θα μου πείς, γούστα είναι αυτά. Ναι, αλλά η έλξη που ασκεί ένα θηλυκό στο ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ είναι κάτι μετρήσιμο, και τελικά απευθύνεται στο μέσο όρο. Αυτό δεν αποκλείει μια γυναίκα του "1" να βρεί κάποιον που τη γουστάρει - απλά είναι πολύ σπάνιο. Οπως επίσης μια κουκλάρα του "10" ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ θα αρέσει σχεδόν σε όλους. Αυτα εδω είναι στατιστική, δεν ειναι περιπτωσιολογία, ούτε μιλάμε για χαρακτήρα, ήθος κλπ. Μιλάμε απλά για εμφάνιση, και έλξη στο μέσο όρο των ανδρών.Που καταλήγω; Ότι καλώς ή κακώς, η ασχήμια υπάρχει. Και είναι δυσκολο, είναι σταυρός και ταλαιπωρία, να είναι μια γυναίκα άσχημη. Μην κρυβόμαστε. Και μην κάνουμε πώς δέν υπάρχουν οι διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση. Υπάρχουν και είναι ΜΕΓΑΛΕΣ. Υπάρχουν οι κουκλάρες, υπάρχουν και οι άσχημες. Τι να γίνει τώρα. Ετσι ειναι. Να πώ και το άλλο: όταν μια γυναίκα είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ (δλδ αρέσει στους περισσότερους άνδρες) αποκτά αμέσως και ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ. Ειχα βγεί με 2 φίλες σε μπαρ στη Γλυφάδα, εξ ων η μία ήταν σα μοντέλο. Για πότε πλακώσαν οι σαμπάνιες, τα σφηνάκια, τα ποτά... μια χαρά καλοπέρασα και εγώ μαζί τους, και δεν πλήρωσα ούτε ένα ευρώ. Τα παιδάκια που ξοδεύτηκαν και δεν πήραν ούτε ένα κινητό; Ας πρόσεχαν. Και δεν ειναι μονο τα κεράσματα. Είναι που οι αντρες σε παρακαλάνε, είναι που σου ανοίγουν πόρτες στη ζωη. Είναι και η παρενόχληση, βέβαια. Ολα μαζι. Παντως η ομορφιά είναι διαβατήριο, είναι εξουσία.Δεν ειναι ομως το παν. Αλλά μην εθελοτυφλούμε. Η ομορφιά έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ζήτηση, και έτσι ήταν απο παλιά (βλ.Ωραία Ελένη) μέχρι σήμερα. Γι αυτό και οι γυναίκες σκίζονται, κόβονται και ξοδεύονται (και σε πλαστικές επεμβάσεις ακομη) να ανέβουν στην κλίμακα της ομορφιάς. Επειδή η ομορφιά είναι ΑΞΙΑ και ΕΞΟΥΣΙΑ. Απλά με την εμπειρία μαθαίνει ο άντρας ότι υπάρχει και η εσωτερική ομορφιά. Οι αρετές. Με τις οποίες μπορείς να ζήσεις ευτυχισμένος, ενώ ένα όμορφο πρόσωπο δεν εγγυάται τίποτα χωρίς αρετές.
Δυσκολη η περίπτωσή σου. Ψαχνεις το 10 το καλο - και πιστευεις οτι το αξιζεις και όλας. Ομως: Αργει!! Η ζωη δε σου στέλνει κάτι καλό κάθε μέρα. Τί θα κάνεις λοιπόν; Η Ζωη έχει την τάση να μη συμμορφώνεται με τις προσδοκίες μας, μας πάει κόντρα πολλες φορες. Εσύ έχεις να επιλέξεις μεταξύ του συμβιβασμού και της αναμονής για άγνωστο χρονικό διάστημα. Η αναμονή μπορεί να σε δικαιώσει, και να βρείς τελικά τη γυναίκα της ζωης σου. Αλλά πότε; Αυτό είναι το ερώτημα. Εύχομαι καλές αποφάσεις.
ΠΩ ΠΩ αδερφακι μου..εχεις καβαλησει ενα καλαμι απο δω ισαμε την Αλεξανδρουπολη..ποιος ξερει τι μπαζο εισαι..καλα εκανε η κοπελιτσα που σε αφησε..προσεξε μικρε..αυτα που λες θα τα λουστεις μια μερα..μια σαρανταρα (παντρεμενη με κοινο θνητο κι ευτυχισμενη)..
Κάτι ακομα για όλες εσάς που τον βρίσατε: Αναρρωτιεμαι, αν πηγαίνατε με έναν άντρα που δεν είχε καθόλου εμπειρία και δεν ήξερε τι έκανε, αν το σεξ ήταν χάλια, πόσες από εσάς θα ξαναπηγαίνατε μαζί του. Γιατί καλά όλα αυτά τα ρομαντικά, αλλά νομίζω πως οι μισές τα περιμένουμε όλα έτοιμα: έναν άντρα που να είναι σωστός και σοβαρός, να μην πηγαίνει με την καθεμία που του κάθεται, να σέβεται την αξιοπρέπεια της κοπέλας κι όλα τα σχετικά, και ταυτόχρονα να έρθει να σου την πέσει με τρομερή αυτοπεποίθηση, να ξέρει τα πάντα γύρω από τις γυναίκες, και στο κρεβάτι να είναι όλα τέλεια, παρ' όλο που είσαι η πρώτη του σχέση. Ναι, σίγουρα.
Καλά τόσο πολύ σοκαρίστηκε η ευαίσθητη ψυχούλα σας, που ανακαλύψατε οτι οι άντρες κάνουν σεξ με γυναίκες που δεν τους αρέσουν μόνο για την εμπειρία? Καλως ήρθατε στον κόσμο! Πού κατοικούσατε όλοι εσείς μέχρι τώρα?Και χαλαρώστε, το παιδί δεν έκανε τίποτα τρομερό, από ό,τι λέει τουλαχιστον ούτε πρόσβαλλε την κοπελίτσα ούτε την κορόιδεψε. Της είπε να κάνουν μόνο σεξ και εκείνη δέχτηκε. Το για ποιο λόγο θέλει εκείνος και για ποιο λόγο εκείνη να το κάνουν, είναι θέμα του καθενός! Όσες εδω μεσα μπαίνετε στη θέση της κοπέλας και νιώθετε άσχημα, σας προτείνω κάτι πιο χρήσιμο από το να βρίζετε το παιδί της εξομολόγησης: ξεκινήστε από το να έχετε αυτοπεποίθηση, να θυμάστε πως η ομορφιά είναι υποκειμενική, να επικεντρώνεστε στους άντρες που δείχνουν αληθινό ενδιαφέρον για εσάς και μην αφήσετε κανέναν να σας εκμεταλλευτεί μόνο για σεξ εφόσον δεν το θέλετε. Μην κρίνετε όμως τις κοπέλες που το κάνουν, καθώς και τους άντρες που πηγαίνουν μαζί τους. Επιλογές του καθενός είναι!
Πολλοί άντρες έχουν πλαγιάσει με πάνω από 50 γυναίκες ακολουθώντας το παραδειγμά σου και έχουν την ψευδαίσθηση ότι έχουν γίνει ειδικοί στον έρωτα! Ενώ εχούν πλήρη άγνοια για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να ικανοποιηθεί μια γυναίκα σεξουαλικά! Οι περισότερες κοπέλες χρειάζονται συναισθηματική προσέγγιση για να λειτουργήσουν στο σεξ και να απελευθερωθούν!Το να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο δεν θα σε κάνεις πιο έμπειρο αλλά πιο μαλάκα! Πολύ πιο έμπειροι στο κρεβάτι είναι οι άντρες που έχουν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις με γυναίκες που είναι ερωτευμένοι από τους λεγόμενους players!! Για να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου πρέπει να κάνεις βήματα για την προσωπική σου ανάπτυξη και τότε θα είσαι σε θέση να κάνεις μια σχέση με κοπέλα που να σου αρέσει! Σίγουρα το να εκμεταλλεύεσαι ανθρώπους που δεν σου φταίνε σε τίποτα δεν θα σε βοηθήσει στο να φτάσεις πιο "ψηλά".
εγω θα σου ελεγα να μην κανεις τιποτα. ειναι κριμα η κοπελα να χαραμιζεται με εσενα που την εχεις δει αδωνης και να μην ψαχνει να βρει καποιον που να την εκτιμαει γι αυτο που ειναι και οχι γι ολα αυτα που δεν ειναι. φυσικα τωρα σκεφτεσαι με το κατω κεφαλι και χεστηκες για την μικρη και κατα συνεπεια οτι σου ειπα παει στο βροντο. δεν βαριεσαι... καλα χριστουγεννα και γεματα κρεβατια σου ευχομαι!
Scroll to top icon