ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2014 | 01:49

ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΗ

ειμαι 20 χρονων. εχω παει μεχρι τωρα με 3 αντρες απο μια φορα μονο. την 1 φορα πονεσα απειραααα και το σταματησαμε..την δευτερη φορα κρατησε λιγο και δεν μαρεσε καθολου..την 3η φορα ηταν παρθενος δεν ηξερε τι εκανε ουτε εγω ..οφ! περα απο το γεγονος οτι ηθελα να παω με λιγους αντρες στην ζωη μου..αυτο που με ξενερωνει πιο πολυ ειναι οτι ολες μου οι φιλες λενε οτι το σεξ ειναι τελειο κτλπ και εγω δεν το εχω ευχαριστηθει καμιααααα απο τις 3 φορες. Μαλλον εχω προβλημα..ισως ειμαι ανοργασμικια δεν ξερω...!σε καποια φαση σκεφτηκα λες να μαρεσουν οι γυναικες?γιαυτο να μην απολαμβανω το σεξ?αλλα δεν με καυλωνει καθολου η σκεψη να το κανω με γυναικα...!!δεν ξερω πιο ειναι το προβλημα μου!!!-.- ειλικρινα!!εχω ερωτευτει μια φορα στην ζωη μου -και πληγωθει πολυ- και απο τοτε κανεις μα κανεις δεν μου τραβαει το ενδιαφερον, ολοι μου φαινονται βαρετοι...δεν μπορω να μπω σε σχεση νιωθω οτι πνιγομαι .ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? περασατε ποτε καμια παρομοια φαση? περναει ποτε αυτο η πρεπει να συμβιβστω οτι θα μεινω για παντα μονη ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Φιλη μου χαλάρωσε και άσε την καρδιά σου να αγαπησει οταν θελει εκεινη. Μεχρι τοτε, δινε ευκαιριες (βγες για καφε, γνωρισε τον αλλο ως ανθρωπο) σε παιδια που σου δειχνουν καποιο ενδιαφερον, δειξε κι εσυ το ενδιαφερον σου και μη κλεινεσαι σε χρυσο κλουβι - θα γινεις λιγο πιο κοινωνικη, καλο ειναι αυτο! θα γνωρισεις κοσμο. Αλλα μη πιεζεσαι να ερωτευτεις η να κανεις σχεση. Δινει ευκαιριες, βελτιωνε τον εαυτο σου (σπουδες, γυμναστηριο, διατροφη, κοινωνικότητα, χομπι) και ασε την καρδια σου τελειως ελευθερη.
συνήθως όταν είσαι στο ξεκίνημα της σεξουαλικής σου ζωής δεν το ευχαριστιέσαι. Αφού δεν ξέρεις ούτε εσύ το τι σου αρέσει. τώρα θα μου πεις ποιο ξεκίνημα αφού έχω πάει με τρεις. Το θέμα δεν είναι ο αριθμός των διαφορετικών ανδρών το θέμα είναι οι φορές που έχεις κάνει sex. Με άλλα λόγια χρειάζεσαι περισσότερη εμπειρία και χρόνο για να μάθεις τον εαυτό σου και ο άλλος να μάθει το τι σου αρέσει και πως. Το καλύτερο για σένα θα ήταν το να το επαναλαμβάνεις με τον ίδιο παρτενέρ και δεν είναι ηθικό το θέμα. Απλά έτσι θα έχεις περισσότερο χρόνο να σε μάθει ο άλλος κ εσύ τον εαυτό σου. Πάντως να ξέρεις ότι η πρώτη φορά με κάποιον συνήθως είναι ήττα, ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι.
Scroll to top icon