Θάνος Τζήμερος: «Αρχίζει να μυρίζει ενοχλητικά μωαμεθάνιο»

Θάνος Τζήμερος: «Αρχίζει να μυρίζει ενοχλητικά μωαμεθάνιο» Facebook Twitter
31

Σε ρατσιστικά σχόλια προέβη ο πρόεδρος του "Δημιουργία Ξανά" μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μουσουλμάνων στην Αθήνα.

Ο Θάνος Τζήμερος, μέσω της σελίδας του στο Twitter, κάνει λόγο για "μωαμεθάνιο" και "Παλληκάρια του Αλλάχ", ενώ κάνει επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή.

"Οι σκοταδιστές έχουν ροπή στην "παραλλαγή": "Αυγή" ο ΤΣΙΡΙΖΑ, "Χρυσή Αυγή" οι φουσκωτοί... Μας βλέπω ή με μελανιές ή με κακόηθες μελάνωμα", γράφει χαρακτηριστικά σε Tweet.

Οι αντιδράσεις των μουσουλμάνων για την ταινία και τα σατιρικά σκίτσα σχετικά με τον προφήτη τους πυροδότησε την αντίδραση του Θάνου Τζήμερου ο οποίος γράφει:

"Αρχίζει να μυρίζει ενοχλητικά μωαμεθάνιο. Ετοιμάστε μάσκες - ή μήπως να ανοίξουμε τα παράθυρα (του μυαλού μας, της χώρας, της Ευρώπης...)".

Μία δήλωση που έχει προκαλέσει ήδη σωρεία αντιδράσεων στο κοινωνικό δίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος προεκλογικά είχε αντιδράσει με οξύτητα στην κριτική που του ασκήθηκε για την πρότασή του να δημιουργηθούν ειδικά στρατόπεδα κράτησης των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

Τech & Science
31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο επαναστατικό εμβόλιο για τον καρκίνο του δέρματος χορηγείται σε ασθενείς στην Αγγλία μέσω ταχείας πρόσβασης από το NHS

Τech & Science / Νέο επαναστατικό εμβόλιο για τον καρκίνο του δέρματος χορηγείται σε ασθενείς στην Αγγλία μέσω ταχείας πρόσβασης από το NHS

Το μελάνωμα αποτελεί τον πέμπτο συχνότερο καρκίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 4% όλων των νέων διαγνώσεων
LIFO NEWSROOM