Πλαστό τιμολόγιο βρήκε το ΣΔΟΕ στη Μονή Σίμωνος Πέτρας

Πλαστό τιμολόγιο βρήκε το ΣΔΟΕ στη Μονή Σίμωνος Πέτρας Facebook Twitter
2

Εικονική συναλλαγή με πλαστό τιμολόγιο ανακάλυψε το ΣΔΟΕ στη Μονή Σίμωνος Πέτρας στο Άγιο όρος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σώματος,  στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί για παραβάσεις ΦΠΑ, ανακαλύφθηκε εικονική συναλλαγή με πλαστό τιμολόγιο ύψους 610.000€ μεταξύ της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας και εσωκλείστου κατά το χρόνο της έκδοσης του τιμολογίου στις φυλακές. 

Χαρακτηριστική είναι και άλλη περίπτωση με συνταξιούχο που ενώ ελάμβανε επίδομα ΕΚΑΣ, φέρεται να διατηρεί ατομική επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ιδιωτικής Φύλαξης (SECURITY) και να εκδίδει δεκαπέντε (15) Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών ύψους 11.128.131€.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τόσες αποκαλύψεις πια τα τελευταία δύο χρόνια. Μέχρι τότε υποθέτω πως οι υπαλληλοι του ΣΔΟΕ πήγαιναν στη δουλειά τους από συνήθεια, έπιναν τον καφές τους, κουτσομπόλευαν και περίμεναν να σχολάσουν. Δεν εξηγείται αλλιώς.