ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2014 | 14:32

παναγιά μου τί με βρήκε πάλι

και εκεί που λέω επιτέλους βρέθηκε ένα καλό παιδί να μου αρέσει (ναι έχω ένα θεματάκι με αναρχοαυτόνομους, νυχτόβιους, μαλλιάδες κτλ κτλ) και βγαίνουμε έξω και περνάμε πολύυυ καλά και γυρίζουμε μαζί σπίτι μου και κάνουμε ωραίο παθιάρικο σεξ τον ρωτάω :θα μείνεις να κοιμηθείς εδω?λέει όχι - έχω πρωινό ξύπνημα (ήταν σάββατο βράδυ)λέεω μμμ ναι το έχουμε ξαναακούσει αυτόλέει όχι δεν κατάλαβες. έχω όντως πρωινό ξύπνημα. θέλω να πάω εκκλησία !!!!!!!!!!!!!!!θεέ και απόστολε - μου πεσε μια για πάντα !
2
 
 
 
 
σχόλια
μακαρι αυτο να ηταν το προβλημα μας σε καθε σχεση. το οτι ο ανθρωπος παει εκκλησια. λογικα θα μπορουσε να μεινει και να παει το πρωι αλλα το γεγονος οτι για πρωτη φορα δεν ηθελε να κοιμηθειτε μαζι και να το σοβαρεψει τοσο αρα ειπε το πρωτο που του ηρθε το σκεφτηκες? και αμα το παρουμε και τοις μετρητοις μεγαλη εβδομαδα που θα νηστευε απο καθε κρεας θα τον χωριζες που δεν πηγατε για κοκορετσι?
Scroll to top icon