ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2014 | 13:54

Πως ειναι δυνατον;!

..μια κοπελα 26 χρονων να πηγαινει με εναν αντρα 75 χρονων; Ειλικρινα, καμμια τσιπα, καμμια ντροπη; Ολα για τα λεφτα;
4
 
 
 
 
σχόλια
ενας ανθρωπος που δεν σεβεται τις ιδιες του τις επιθυμιες και κανει κατι μονο για να πετυχει κατι αλλο, δεν σεβεται τον ιδιο του τον εαυτο. αυτη η κοπελα θελει να γινει η καινουρια μενεγακη. οσο και να χτυπαει τον κωλο της κατω ομως, οσο και να πηδαει τον παππου, ειναι θεοχαζη, αγγουρη, και κυριως αγενεστατη. δεν σταματαει να μιλαει πανω στα λογια των αλλων, οι μπηχτες πηγαινοερχονται σαν μυγες πανω απο τα σκουπιδια, μιλαει ολη την ωρα για τον εαυτο της, κτλ κτλ. ειμαι σιγουρη οτι την ανεχονται οι υπολοιποι απλα γιατι θελουν να εχουν μια δουλεια, πραγμα δυσκολο στις μερες μας.. θα ηθελα αν γινοταν αυτη η κοπελα καποια στιγμη να κανει την αυτοκριτικη της και να καταλαβει τι παραδειγμα δινει, ως κατι πολυ φυσιολογικο. ας φαει τωρα το μαραμενο πλουσιο πουλι και ας της μεινει μια ζωη αυτη η ωραια αισθηση για τους αντρες.. καποιοι θα την πουν παμπονηρη, γιατι ανετοτατα απο πισω θα μπορουσε να κανει οτι θελει με οποιον θελει.. και σας εκλιπαρω.. ας παει καποιος να τη ξελογιασει και μετα να την καρφωσει σε αυτον! χαχαχαχα περα απο την πλακα.. την λυπαμαι περα για περα.. και κριμα και σε αυτους που την βλεπουν.. εγω το κοψα απο τοτε που πηγε αυτη, μονο για την γερμανου και τον γεωργαντα εριχνα κανα βλεφαρο περσι.. κριμα να πηγαινει η τηλεοραση απο το κακο στο χειροτερο και αυτα να ειναι τα παραδειγματα ανελιξης των σημερινων κοριτσιων..
Εφόσον είναι επιλογή της δεν είναι ντροπή, ούτε ανήθικο. Και οι 2 ξέρουν τι δίνουν και τι παίρνουν, δεν τους ανάγκασε κανείς. Δε νομίζω πως ο γέρος πιστεύει πως τον ερωτεύτηκε η κοπέλα και θα πληγωθεί αν μάθει την αλήθεια.Ανήθικο είναι να εκμεταλλεύεσαι κάποιον που είναι σε μειονεκτική θέση. Ανήθικο είναι να κοροιδεύεις κάποιον πίσω από την πλάτη του. Εφόσον και οι 2 έχουν σώας τας φρένας και το επιλέγουν χωρίς να αναγκάζονται, θεωρώ πως δεν τίθεται θέμα. Εσύ κι εγώ μπορεί να θέλουμε κάποιον που ερωτευτήκαμε, κάποια άλλη θέλει κάποιον που θα της παρέχει λεφτά και μεγάλη ζωή... Μπορεί να μην το καταλαβαίνω, αλλά δε μου πέφτει λόγος να το κρίνω. (Στα πλαίσια κουτσομπολιού βέβαια, θα πω κι εγω μπλιααχχχ...)
Scroll to top icon