Πάγκαλος: Λαθρεμπόριο ιδεών τα ποτάμια και οι ελιές

Πάγκαλος: Λαθρεμπόριο ιδεών τα ποτάμια και οι ελιές Facebook Twitter
10

Ξεκάθαρα κατά των νέων πολιτικών σχηματισμών τάχθηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Βήματος.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ εστίασε, μεταξύ άλλων, την κριτική του και στα ονόματα των σχηματισμών, τα οποία όπως υποστηρίζει είναι ειδικά επιλεγμένα, ώστε να μην προκαλούν πολιτικές σκέψεις και να μην υπάρχουν θετικές ή αρνητικές αναφορές.

"Το ποτάμι, η ελιά, είναι έννοιες γενικές, που και δεξιός να είσαι και αριστερός, σου αρέσουν, υπάρχει κανείς να μην του αρέσουν τα ποτάμια και το ελαιόλαδο», αναρωτήθηκε ο κ. Πάγκαλος. «Αυτό είναι λαθρεμπόριο ιδεών, το να χρησιμοποιείς έτσι έννοιες ουδέτερες», συνέχισε.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

7 σχόλια
Κοιτα να δεις τωρα !!!Ο Παγκαλος ,επιτιθεμενος στην "Ελια" και στο "Ποταμι" μπορει να κατφερει μονος του αυτο στο οποιο απετυχαν ολα τα συγκροτηματα ΜΜΕ που στηριξαν -και στηριζουν- "μετα μανιας"αυτα τα "μιας χρησεως και ειδικης αποστολης " απο-κομματα.Να τα κανει,δηλαδη,συμπαθη στον κοσμο !!!Διοτι μη μου πειτε οτι αν ακουσετε τον συγκεκριμενο μαμμουθοδεινοσαυρο να επιτιθεται σκληρα ακομη και στον "σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι" δεν θα αισθανθειτε ,αμεσως,καποια συμπαθεια γι'αυτον !
Γιατί ποιές πολιτικές σκέψεις προκαλούνται απο το όνομα Νέα Δημοκρατία το 2014 στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για το ΠΑ.ΣΟ.Κ . Είναι τουλάχιστον ατυχές το σχόλιο του κ.Πάγκαλου.
Το οτι βρεθηκαν ηδη 6 ατομα να σου βαλουν οχι κι αλλοι 8 στον απο κατω να κανουν το ιδιο με κανει να καταληγω στο συμπερασμα που ειχε διατυπωσει ενας φιλος σχολιαστης του οποιου μου διαφευγει το nickname...υπαρχουν αεργα ατομα που καθονται σπιτι κι απλα μπαινουν στα σχολια και πατανε το οχι...τι να πω..