Το Game of Thrones στη μεγάλη οθόνη

Το Game of Thrones στη μεγάλη οθόνη Facebook Twitter
2

Θα γίνει το Game of Thrones ταινία για τον κινηματογράφο;


Ο συγγραφέας, George R.R. Martin, ο άντρας πίσω από τα βιβλία στα οποία είναι βασισμένη η σειρά, δήλωσε ότι η μεταφορά της τηλεοπτικής εκδοχής στον κινηματογράφο είναι κάτι που βρίσκεται υπό συζήτηση.

«Όλα εξαρτώνται από το πόσα χρόνια θα κρατήσει η σειρά στην τηλεόραση. Θα συνεχίσουμε για εφτά χρόνια; Για οχτώ; Για δέκα;»

Ο Martin είπε ότι το μέγεθος της ιστορίας αυξάνεται σημαντικά με κάθε βιβλίο και ότι μια κινηματογραφική μεταφορά – με ανάλογο προϋπολογισμό – ίσως να είναι απαραίτητη για να κλείσει.

«Ίσως χρειάζεται μια ταινία μεγάλου μήκους για να ολοκληρωθεί η ιστορία, κάτι με ανάλογο προϋπολογισμό, όπως 100 εκατομμύρια για δύο ώρα. Ξέρετε, αυτοί οι δράκοι μεγαλώνουν πολύ.»

Μια σύνοψη του πώς τα βιβλία έγιναν μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της τηλεόρασης, από την πλευρά των σεναριογράφων:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Θα προτιμούσα να στρώσει τον κ..ο του να γράψει τα τελευταία δυο βιβλία γιατί μας έχει γκαστρώσει ελαφρώς με τις αναβολές. Πάνε πέντε χρόνια από το "A dance with Dragons" και καταπως φαίνεται το "Winds of Winter" δεν θα είναι έτοιμο φέτος. Το δε "A Dream of Summer" δεν φαίνεται καν στον ορίζοντα.
Μια διόρθωση: Το "A Dance with Dragons" εκδόθηκε το 2011, πριν τρία χρόνια δηλαδή, το επόμενο της σειράς μάλλον θα βγει τέλη '15 ή αρχές '16, 4 ή πέντε χρόνια αργότερα.Αναλυτικά το χρονολόγιοA Game of Thrones (1996)A Clash of Kings (1998)A Storm of Swords (2000)A Feast for Crows (2005)A Dance with Dragons (2011)The Winds of Winter (2015?)A Dream of Spring (?)