Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τους ΑΝ. ΕΛ.

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τους ΑΝ. ΕΛ. Facebook Twitter
1

Ο Νότης Μαριάς, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποκάλυψε σήμερα ότι το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, στον απόηχο των χθεσινών αποκαλύψεων από το βίντεο Κασιδιάρη - Μπαλτάκου.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα, η ομολογία του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης ότι η κυβέρνηση παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης, αποτελεί μείζον ζήτημα για την κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ. είχε ήδη μιλήσει για συνταγματική εκτροπή και απροκάλυπτη παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική.

«Μιλάμε, ουσιαστικά, για συνταγματική εκτροπή, για παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική εξουσία. Ζητάμε την παραίτηση της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αποδεικτικό στοιχείο να δίνει εντολή το υπουργικό συμβούλιο στη δικαστική εξουσία και εκείνη να εκτελεί», είπε ο κύριος Καμμένος.

«Από το βίντεο προκύπτει ότι συνομιλητής της ΧΑ είναι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του» τόνισε, αλλά

από την άλλη, φανερώνει ότι και η ΧΑ συνομιλούσε με την κυβέρνηση, «δεν πρόκειται δηλαδή για αντισυστημικό, ναζιστικό κόμμα το οποίο είναι στα άκρα, αλλά που πάει στο γραφείο του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης». «Με τι αντάλλαγμα; Χάλασε η συμφωνία και βγήκαν τα βίντεο;» διερωτήθηκε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τον κ.Καμμενο δεν μπορεσα ποτε να τον "παρω στα σοβαρα".Για πολλους λογους.Η συγκεκριμενη,ομως,προταση μομφης την οποια κατεθεσε το κομμα του ειναι απολυτως ενδεδειγμενη,η μαλλον επιβεβλημενη,ενεργεια.Οσοι ειναι γνωστες του τροπου κοινοβουλευτικης και θεσμικης λειτουργιας προοδευμενων χωρων ,οπως οι Σκανδιναυικες,θα γνωριζετε οτι εκει δεν θα προλαβαινε κανενα αντιπολιτευομενο κομμα να καταθεσει σχετικη προταση σε παρομοια περιπτωση.Διοτι ο πρωθυπουργος θα ειχε υποβαλλει στον "αρχηγο του Κρατους"την παραιτηση της Κυβερνησεως του ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ απο την στιγμη που θα πρεκυπτε παρομοια αποκαλυψη.