Οι σειρές που περιμένουμε

Οι σειρές που περιμένουμε Facebook Twitter
4
The Normal Heart
Οι σειρές που περιμένουμε Facebook Twitter

To περίπου αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Larry Kramer, ο οποίος περιγράφει την άνοδο του AIDS στη Νέα Υόρκη μεταξύ 1981 και 1984 θα μεταμορφωθεί σε τηλεοπτική σειρά από το HBO. Σκηνοθέτης είναι ο Ryan Murphy, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει το Glee και το American Horror Story με πρωταγωνιστές τον Mark Ruffalo και τη Julia Roberts.

Το βιβλίο περιγράφει εκείνα τα χρόνια μέσα από τα μάτια του συγγραφέα/ακτιβιστή Ned Weeks, ο οποίος ως ιδρυτής μιας ομάδας ακτιβισμού προτιμούσε την άμεση και δημόσια αντιμετώπιση του θέματος από τις πιο ήπιες στρατηγικές που προωθούσαν οι συνεργάτες και οι φίλοι του. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 25 Μαΐου.

 
Manhattan
Οι σειρές που περιμένουμε Facebook Twitter

Μια ιστορική περίοδος, η δημιουργία της ατομικής βόμβας στο Los Alamos, θα αναβιώσει μέσα από μια σειρά σε σενάριο του Sam Shaw (Masters of Sex) και σε σκηνοθεσία του Thomas Schlamme (The West Wing).

O John Benjamin Hickey υποδύεται τον Frank Winter, έναν αυτοκαταστροφικό καθηγητή που έχει προσληφθεί για να βοηθήσει στο άκρως μυστικό Manhattan Project. Η περιγραφή της σειράς είναι «στον πόλεμο, τα μυστικά σώζουν ζωές. Στο σπίτι, τα μυστικά καταστρέφουν ό,τι αγαπάς».

Rosemary's Baby

Η Zoe Saldana θα πρωταγωνιστεί στη διασκευή της θρυλικής ταινίας «Το μωρό της Ρόζμαρι» για την τηλεόραση. Όποιος δεν βασανίστηκε από εφιάλτες της ταινίας, ή δεν έχει διαβάσει το βιβλίο, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ιστορία μιας γυναίκας που είναι έγκυος και ανακαλύπτει ότι... (ας μείνει μυστικό για όσους δεν ξέρουν τι). Συμπρωταγωνιστής είναι ο Patrick J. Adams (γνωστός από τη σειρά Suits). Με λίγα λόγια: η γέννηση του τρόμου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια