Παραδείσι Ρόδου καλεί...Τζόρτζ Κλούνει, over!

Παραδείσι Ρόδου καλεί...Τζόρτζ Κλούνει, over! Facebook Twitter
9

Πρόσκληση στον Τζορτζ Κλούνεϊ να παντρευτεί στο Παραδείσι Ρόδου, απηύθυνε, με επιστολή μέσω της αμερικανικής πρεσβείας, τοπικός σύλλογος.

Στην επιστολή του, ο Περιβαλλοντικός- πολιτιστικός- κοινωνικός και αναπτυξιακός σύλλογος Παραδεισίου Ρόδου Αγία Μαρίνα, αναφέρει μεταξύ άλλων πως είναι ευγνώμων απέναντι στον Κλούνεϊ για τη θέση του και την υποστήριξη της Ελλάδος σχετικά με την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, ενώ τονίζει «τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο και αυτόν και τη μέλλουσα σύζυγό του, που νομικά επίσης συμβούλεψε και στήριξε τον σταρ στο θέμα αυτό».

Επίσης για να μη νομίζει ο σταρ ότι θα πάει σε ένα τυχαίο μέρος, η επιστολή μετατρέπεται και σε "συστατική". «Καλούμε το Τζορτζ Κλούνεϊ να τελέσει τους γάμους του στο Παραδείσι Ρόδου, με κουμπάρους όλους τους Παραδεισιώτες. Στο Παραδείσι και μάλιστα στο κέντρο Κουφας γυρίστηκε μέρος της ταινίας "Τα κανόνια του Ναβαρόνε", αναφέρει επίσης η επιστολή.


Και συνεχίζει με την επιστολή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος που μπορεί να μην εξασφαλίσει το ok του ηθοποιού, εξασφάλισε όμως τη δημοσιότητα: «Στο Παραδείσι Ρόδου έχουμε ωραιότατες εκκλησίες, βυζαντινά εκκλησάκια, εξωκλήσια και προπαντός πολύ καλοσυνάτο κόσμο που θα φρόντιζε να κάνει το γάμο του Clooney αξέχαστο.

Η Πρόεδρος, Αναστασία Γεωργιάδη».

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Ο κύριος Κλούνεις έχει αποδείξει εμπράκτως την αγάπη του για την Ελλάδα και το θαυμασμό του για τον ελληνικό πολιτισμό, οπότε το θεωρώ λογικό μιας κ είναι κ ομορφάντρας να παντρευτεί ελληνίδα. Τώρα όσοι λένε ότι είναι γκέυ κλπ, προφανώς τον ζηλεύουν και στάζουν φαρμάκι. Λίγο αξιοπρέπεια ρε παιδιά, όχι γκέυ κ ο Κλούνευ που είχε τις καλύτερες γκόμενες. Όσα δε φτάνει η αλεπού...
Σε συνέχεια της επιστολής να αναφέρω οτι θα ακολουθήσει της τελετής του γάμου τρικούβερτο γλέντι με έξοδα του Δήμου στην πλατεία του χωριού.ευχαριστούμε Κλούνει
Αν κατάλαβα καλά, η αναφορά περί ωραίων ναών και παρεκκλησιών υποδηλοί ότι περιμένουν από τον Κλούνει να κάνει θρησκευτικό ορθόδοξο γάμο;; Έλεος!Πάντως, βρήκαν ωραίο τρόπο να διαφημίσουν το χωριό τους!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην κυρία Γεωργιάδη για αυτήν της την πρωτοβουλία. Μακάρι και οι υπόλοιποι "υπεύθυνοι" αυτής της χώρας να μοιράζονταν τον πατριωτισμό της, την πρωτοτυπία της και την αγάπη της για το κέντρο Κούφας.Τυχεροί οι Παραδεισιώτες και ακόμα πιο τυχερός ο Κλούνεϊ που θα κάνει τέτοια κουμπαριά.