Χανιά: Εγκλωβισμένος για 3η ημέρα σε πηγάδι

Χανιά: Εγκλωβισμένος για 3η ημέρα σε πηγάδι Facebook Twitter
1

 

Χανιά: Εγκλωβισμένος για 3η ημέρα σε πηγάδι Facebook Twitter

Εγκλωβισμένος για τρίτη ημέρα σε πηγάδι και σκεπασμένος από τόνους χώματος παραμένει 39χρονος στην περιοχή των Μουρνιών Χανίων, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του.

Ο 39χρονος καταπλακώθηκε το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που προσπαθούσε να πραγματοποιήσει εργασίες υποστύλωσης μέσα σε παλιό πηγάδι βάθους 17 μέτρων.

Χανιά: Εγκλωβισμένος για 3η ημέρα σε πηγάδι Facebook Twitter

13 άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, 10 πυροσβέστες καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αποκλείσει τον χώρο και διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων σε ακτίνα 500 μέτρων.

Πέντε μηχανήματα εκσκαφής πραγματοποιούν εργασίες και φορτηγά μεταφέρουν χώμα από κρατήρα βάθους 14 μέτρων, σε μια προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τον 39χρονο. Ταυτόχρονα γίνεται άντληση υδάτων του πηγαδιού. Όταν τα μηχανήματα φτάσουν στα 14 με 15 μέτρα και σταματήσει το πηγάδι να αναβλύζει νερό, άντρες της ΕΜΑΚ θα κατέβουν, μήπως και εντοπίσουν τον άτυχο άνδρα. Περιμετρικά του πηγαδιού είχαν τοποθετηθεί προβολείς για να βοηθήσουν τα σωστικά συνεργεία κατά τις νυχτερινές ώρες.

(Φωτογραφίες: Χανιώτικα Νέα)

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάτη στον ΕΟΠΥΥ: Πώς «φόρτωναν» σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων ιατρικά είδη

Ελλάδα / Απάτη στον ΕΟΠΥΥ: Πώς «φόρτωναν» σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων ιατρικά είδη

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, οι παράνομες χρεώσεις με κακόβουλη χρήση του ΑΜΚΑ είναι δυνατόν να διαγραφούν από το μητρώο του ασφαλισμένου, με σκοπό να έχει ξανά πρόσβαση στις παροχές που δικαιούται
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια