Βρετανός στρατιώτης ποζάρει δίπλα σε νεκρό Ταλιμπάν

Βρετανός στρατιώτης ποζάρει δίπλα σε νεκρό Ταλιμπάν Facebook Twitter
3

 

Βρετανός στρατιώτης ποζάρει δίπλα σε νεκρό Ταλιμπάν Facebook Twitter

Μεγάλο ζήτημα δημιουργεί στη Μεγάλη Βρετανία η δημοσιοποίηση μέσω του Liveleak, φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζεται Βρετανός στρατιώτης να ποζάρει δίπλα σε νεκρό Ταλιμπάν.

Ήδη για τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μετά από επίθεση στη Βρετανική βάση Bastion στο Αφγανιστάν το 2012 το βρετανικό υπουργείο Άμυνας διέταξε έρευνα ενώ δυο μέλη της RAF απομακρύνθηκαν από την πρώτη γραμμή.

Πηγές του υπουργείου κάνουν λόγο για "πολιτική μηδενικής ανοχής για την κακομεταχείριση" των σορών των νεκρών εχθρών.

Το περιστατικό αφορά σύμφωνα με το BBC το στρατόπεδο στο οποίο υπηρέτησε και ο Πρίγκιπας Χάρι.  

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Sorry δηλ. αλλά ό,τι και να κάνουν στους Ταλιμπάν είναι λίγο. Μετανοιώνω που είχα κράξει και κείνους τους Αμερικανούς που είχαν ουρήσει (chic) σε νεκρούς Ταλιμπάν. Είμαι με την Μαλάλα, όχι με τον O.B.Landen.
Το Αφγανιστάν θα πρέπει να υπήρξε μία πανέμορφη χώρα με μοναδικά τοπία (landscapes) που βιάστηκε κυριολεκτικά από Ισλαμιστές και στρατιωτικά corporations από τον Δυτικό κόσμο. Τί κρίμα για τον γηγενή πληθυσμό με την δική τους κουλτούρα και τα μοναδικά τους πολιτισμικά στοιχεία. Τί κρετίνοι κατοικούν στη Γη.