Στεφανάκης: Η Μαριαλένα δεν ήθελε να πάω στην αστυνομία

Στεφανάκης: Η Μαριαλένα δεν ήθελε να πάω στην αστυνομία Facebook Twitter
4

Την αδελφή της Φαίης Μπλάχα που κατηγορείται ότι σκότωσε, «καρφώνει» ο 26χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, δηλώνοντας παράλληλα βαθιά μετανιωμένος, σε συνέντευξη του στο Έθνος της Κυριακής.

Όπως λέει, εκείνος ήθελε να παραδοθεί από την πρώτη στιγμή αλλά «με κράτησε η Μάνια», η 32χρονη Μαριαλένα δηλαδή, η οποία, όπως ισχυρίζεται, του έλεγε ότι θα «καθάριζε» με τις γνωριμίες της.

 «Μου ζήτησε να μην την "κάψω", να μην αποκαλύψω τίποτα για τη σχέση μας και ότι θα καθάριζε εκείνη με τις γνωριμίες της. Μου ζήτησε να μην πούμε την αλήθεια, αλλά ότι τη βρήκαμε τραυματισμένη και τη μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Περίμενα ότι θα συνερχόταν η Φαίη και θα πηγαίναμε μαζί στην αστυνομία να πούμε την αλήθεια...», υποστηρίζει ο Βαγγέλης Στεφανάκης.

«Υπέκυψα στις προκλήσεις της Μάνιας. Τα έκανα χάλια. Φταίω εγώ. Δεν έπρεπε να αφεθώ, γιατί ήμουν ερωτευμένος με τη Φαίη, αλλά με παρέσυρε με πολύ όμορφο και γλυκό τρόπο η αδελφή της και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Όλο το κακό άρχισε από τις ίντριγκες της Μάνιας», λέει επίσης.

Ακόμη επιμένει ότι είναι ψέματα τα όσα είπε στο δικαστήριο η Μαριαλένα, δηλαδή ότι την εκβίαζε με «ροζ» βίντεο για να μη μιλήσει και τόνισε ότι «εάν υπάρχει κάτι τέτοιο, ας το φέρει εκείνη στη δίκη». Ο Στεφανάκης ζητά συγγνώμη από την οικογένεια και αρνείται ότι έχει σχέσεις με τη Χ.Α..

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Θέλουν φτύσιμο και οι δύο και αυτός και η αδελφή (ο θεός να την κάνει). Αλλά έχω να προτείνω μια τιμωρία και για τους δυο τους. Να τους βάλουν στο ίδιο κελί να περάσουν όλη τους τη ζωή κοιτώντας ο ένας τον άλλον.
Είμαι άνδρας, άρα δεν έχω ευθύνες για τους πόθους μου (σκοτεινούς και μη), πάντα θα φταίει μια γυναίκα για αυτούς, άλλωστε όλες λίγο πολύ είναι 'άτιμες πλανεύτρες'! Εγώ αγαπούσα την Φαίη και ας την σκότωσα στο ξύλο, το 'πρωί ξεμεθυσμένος πάει την έκλαψα'. Μπουυυχουυυ ! Βάλτε στη φυλακή το άτιμο το θηλυκό που με ξεμυάλισε .Αναρωτιέμαι αν τα σχόλια γι'αυτό το αισχρό υποκείμενο και δολοφόνο θα είναι το ίδιο σκληρά όσο και εκείνα για την αδελφή του θύματος (της οποίας το απαράδεκτο ήθος και στάση καθόλου δεν υπερασπίζομαι, αλλά το να είσαι άθλιος δεν είναι κακούργημα). Τα ρεπορτάζ και τα σχόλια επικεντρώνονται σε αυτήν παρά στον δολοφόνο.Όσο για το 'δεν είμαι Χρυσαυγίτης', ένα παράξενο πράγμα, από την είσοδο του δικαστηρίου αρχίζουν όλοι τούτοι να την αποκηρύσσουν.