ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2014 | 21:35

Tρώνε και δεν παχαίνουν!

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας,άνθρωποι όπως εγώ και εσύ,που όταν εσύ διαπραγματεύεσαι με τον εαυτό σου για το 1ο chickenburger εκείνοι είναι ήδη στο 3ο χωρίς τύψεις.Καταναλώνουν junk φαγητά σε άφθονες ποσότητες,η σιλουέτα τους όμως δεν ασχολείται ιδιαίτερα,μένει εκεί αγέρωχη και τέλεια.Μια φίλη μου είναι μοντέλο και βγάζει αρκετά χρήματα απ τη δουλειά της.Και που τα χαλάει? KFC,Mcdonalds,Pizza HutΟταν τους ρωτάς σου αποκρίνονται "καλός μεταβολισμός"Λοιπόν"Φύση" "Σύμπαν" έχεις μεγάλο θράσος και αυθάδεια που μερικούς τους καταδίκασες να βοσκάνε σε μια σαλάτα και να κάνουν διατροφή για να διατηρηθούν (ναι ξέρω λίγο απ όλα πρέπει και με μέτρο,αλλά αμα είναι να φάω παγωτό μια φορά την βδομάδα και αυτό να είναι μια κουτσουλιά,συγνώμη αλλά δεν μου αρκεί)Ενώ κυρά Φύση,άλλους τους χάρισες απλόχερα μια όμορφη σιλουέτα με ότι σκατά και να φάνε. Ουφ συγχύστηκα τώρα,άντε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αχ κι εγώ έτσι ήμουν μέχρι τα 29! Έτρωγα ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ήθελα!!!Τώρα στα 31 είμαι σε δίαιτα αρκετό καιρό και μόλις έσπασα το φράγμα των 60. Είμαι 59,4 και περήφανη γιατί μετά από τόσα χρόνια καταχρήσεων βρήκα τον τρόπο να το ράψω και να επανέλθω.
Scroll to top icon