Στο ΠΑΣΟΚ οι απολυμένες καθαρίστριες

Στο ΠΑΣΟΚ οι απολυμένες καθαρίστριες Facebook Twitter
5

Αιφνιδιαστική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη πραγματοποιούν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Διαμαρτύρονται για τη μη επαναπρόσληψη τους παρά τη δικαστική απόφαση και ζητούν συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Υπενθυμίζεται πως το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έχει κρίνει «προδήλως απαραίτητες» για το Δημόσιο τις θέσεις εργασίας των 393 καθαριστριών και διέταξε την επαναπρόσληψή τους.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
393 είναι οι απολυμένες?πόσες μείνανε δηλαδή?Πόσα γραφεία, ορόφους στο Υ.Οικ. έχουν για να καθαρίζουν αυτές που δεν απολύθηκαν? Εμένα γιατί μου μυρίζει κλασσικό ελληνικό δημόσιο?Θα ήταν καμιά 600αριά καθαρίστριες για 15 ορόφους και όταν πια δεν μπορούσαν να βάλουν άλλες (και καταλάβανε το πόσες μαζέψανε) αρχίσαν τις απολύσεις¨. Ίσως να κάνω και λάθος πάλι γι'αυτό ρωτάω, για να μάθω λεπτομέρειες.
Βασικά δεν έχει διευκρινιστεί τι αρμοδιότητες έχουν εκεί οι καθαρίστριες. Δηλαδή, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι μαζεμένες όλες στο υπουργείο. Πιθανών αρκετές να δουλεύουνε σε εφορίες κ.α.