Ο Σουμάχερ έχει ανακτήσει αισθήσεις

Ο Σουμάχερ έχει ανακτήσει αισθήσεις Facebook Twitter
1

 

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά του τη Δευτέρα από την Γκρενόμπλ της Γαλλίας στη Λωζάνη της Ελβετίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας Blick που επικαλείται δηλώσεις της εταιρίας που πραγματοποίησε τη μεταφορά.

Ο διευθυντής της εταιρείας επιβεβαίωσε το γεγονός, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σύμφωνα με την εφημερίδα που αναφέρει επίσης ότι η μεταφορά του πρώην πρωταθλητή από το νοσοκομείο στο κέντρο αποκατάστασης έγινε με πλήρη μυστικότητα.

Μάλιστα, η εταιρεία που ανέλαβε τη μεταφορά υπέγραψε συμβόλαιο μεταφοράς χωρίς να γνωρίζει ποιόν μεταφέρει αφού είχε δηλωθεί με ψεύτικο όνομα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γερμανός πρώην πιλότος συνεννοούνταν με το προσωπικό με νεύματα.

 Η εφημερίδα γράφει ακόμη ότι τα μέλη του ασθενοφόρου υποχρεώθηκαν να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους στη διαδρομή και πώς όταν αντίκρυσαν τον Σουμάχερ τον είδαν πολύ αδυνατισμένο λόγω της μακράς νοσηλείας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο στρατός απευθύνει νέα έκκληση για εκκένωση του νοτίου προαστίου της Βηρυτού

Διεθνή / Ισραήλ: Ο στρατός απευθύνει νέα έκκληση για εκκένωση του νοτίου προαστίου της Βηρυτού

«Βρίσκεστε κοντά σε εγκαταστάσεις και συμφέροντα της Χεζμπολάχ και ο ισραηλινός στρατός θα επέμβει εναντίον τους στο εγγύς μέλλον» δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος
LIFO NEWSROOM
Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Διεθνή / Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Το 2015 ξεκίνησε να εφαρμόζεται το σχέδιο - Πώς εξελίχθηκε η απολύτως μυστική επιχείρηση - Ο ρόλος άγνωστης γυναίκας στην πώληση των συσκευών στη Χεζμπολάχ - Οι κίνδυνοι και τα ρίσκα των Ισραηλινών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οι μεγάλοι αθλητές δεν ειναι λόγω των χρημάτων που παίρνουν αλλα λόγω του πάθους τους και της ψυχικής τους δύναμης. Εδω εχουμε μια περίτρανη απόδειξη!!! Πραγματικός ΜΑΧΗΤΗΣ!!!!