ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2014 | 00:06

Στόχοι για Σεπτέμβρη.

Αύριο γυρνάω στην πόλη μου, συνεπώς είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσω κάποιους στόχους που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι το Σεπτέμβρη που θα ξανάρθω.1) Θα χάσω κι άλλα κιλά. Ήδη κατάφερα να χάσω 7, μέχρι τότε μπορώ το λιγότερο άλλα 7. Να γυρίσω στη σχολή και να μου λένε "Καλέ πως αδυνάτισες;;; Μισή έμεινες!".2) Θα διαβάσω ώστε να περάσω πέντε μαθήματα. Όχι παραπάνω, διότι θα κάνω πασαλείμματα και δε θα περάσω τίποτα. Όχι λιγότερα, διότι δε με παίρνει.3) Θα ξεκινήσω τρέξιμο και κολύμβηση. Και καμία άσκηση στο σπίτι. Για να χάσω κιλά, να σταματήσουν να κάνουν οι αρθρώσεις μου κρακ σαν 80χρονου και να "σφίξω".4) Θα προσπαθήσω να είμαι καλή κόρη. Και να περνάω αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου. Στο κάτω κάτω, είναι οι μόνοι που με αγαπούν αληθινά.5) Θα αλλάξω το στυλ μου. Μαλλιά, ρούχα κλπ. Καιρός για αλλαγές. Μέχρι στιγμής το 2014 ήταν καταθλιψοχρονιά, μια αλλαγή εξωτερική θα φέρει και ψυχολογική αλλαγή, μπας και κάνουμε ενδιαφέροντες τους επόμενους μήνες.6) Δε θα αφήσω ξανά τίποτα να με κάνει να νιώσω άσχημα. Αυτά μου έρχονται μέχρι στιγμής.Μακάρι να τα καταφέρω.Και το ίδιο εύχομαι σε όλους όσους επίσης έθεσαν στόχους.
1
 
 
 
 
σχόλια
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!είμαι απολύτως σίγουρη οτι θα τους πετύχεις και θα περάσεις ένα τέλειο καλοκαίρι & η τελειότητα θα συνεχιστεί κ στον Σεπτέμβρη, Οκτώβρη κτλ!!!:-)
Scroll to top icon