Στη φυλακή ο Κασιδιάρης

Στη φυλακή ο Κασιδιάρης Facebook Twitter
8

 

Προφυλακίστηκε για τα όπλα. Διαμαρτύρεται βέβαια, με το γνωστό τρόπο που οι χρυσαυγίτες χαρακτηρίζουν τα όπλα τους αποκριάτικα ή παιδικά...

 

Ποιος είναι ο λόγος που στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής ασκούνταν με πραγματικά πυρά και όπλα σε στρατιωτικά γυμνάσια;

 

Ο Κασιδιάρης, μια μέρα μετά τη δήλωσή του ότι "απλώς έκανε γυμναστική" στις εικόνες του με όπλα που είδαν το φως της δημοσιότητας, εμφανίστηκε και σε άλλο αξέχαστο βίντεο, να πυροβολεί μια πινακίδα *περπατώντας*.

 

Δεν κάνει σκοποβολή. Κάνει βολή, περπατώντας, όπως στις πολεμικές ταινίες. 

 

Όπως έχει βγει από πολλά αποδεικτικά στοιχεία -αλλά και από δηλώσεις του Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών- η Χ.Α. σκόπευε -και πιθανότατα σκοπεύει ακόμη- να καταλύσει το πολίτευμα. 

 

Κι όμως, ο Κασιδιάρης ήταν μέχρι και πριν λίγο ελεύθερος και υποστήριζε ότι τα όπλα ήταν κυνηγετικά, του πατέρα του, οτιδήποτε!

 

Το πιο τρελό είναι πως αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας, τίποτα απ' αυτά δεν θα μας είχε απασχολήσει. Όλοι θα ήταν ελεύθεροι, με την βουλευτική ασυλία τους. Η δικαιοσύνη δεν θα είχε κάνει τ.ί.π.ο.τ.α. Παρ' ό,τι τα πράγματα αυτά είχαν συμβεί και δεν είχαν καμία σχέση με τον φόνο του Φύσσα!

 

Επίσης, αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας, και συνεχίζονταν τα στρατιωτικά γυμνάσια της Χ.Α. - μέ όλους πλέον να έχουν όπλα και να έχουν εκπαιδευτεί άριστα στον εμφύλιο πόλεμο, δεν ξέρω και εγώ τι θα συνέβαινε σήμερα, αύριο, σε ένα χρόνο. 

 

 

Στη φυλακή ο Κασιδιάρης Facebook Twitter
 

 

ΥΓ. Μικρολεπτομέρεια: Το να καταστρέφεις δημόσιες πινακίδες υποτίθεται τιμωρείται με φυλάκιση, κλπ. Το να κάνεις σκοποβολή σε άσχετα μέρη, επίσης. Το να μην έχεις άδεια για τέτοια όπλα, πάλι. Το να πυροβολείς ασκόπως, και αυτό... 

 

ΥΓ2. Για το "Ο Κασιδιάρης πυροβολεί πινακίδα", στο fb κάποια σχολίασε...

 

Στη φυλακή ο Κασιδιάρης Facebook Twitter

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

8 σχόλια
Εκτός ότι, το να καταστρέφεις πινακίδα τιμωρείται με φυλάκιση το τρομερό στη σκηνή που βλέπω είναι ότι η πινακίδα που καταστρέφει με τόση μανία, είναι πινακίδα κατάδειξης αρχαιολογικού χώρου. Οι θιασώτες της Αρχαίας Ελλάδας και της ιστορίας των Ελλήνων καταστρέφουν πινακίδες χώρων όπου φυλάσσεται και αναδεικνύεται αυτή η κληρονομιά. Εντελώς αλλοπρόσαλλο.
Έτσι ακριβώς. Όσο σκότωναν και ρίμαζαν τις περιουσίες αβοήθητων μεταναστών δεν ίδρωνε το αυτάκι κανενός. Αλλά βέβαια, ο Έλληνας είναι πιο άνθρωπος από τον Πακιστανό.
Επιτέλους, έγινε το αυτονόητο.Ως προς το αν θα κριθεί προφυλακιστέος δηλαδή, τι άλλο έπρεπε να έχει κάνει για να θεωρείται ανά πάσα στιγμή επικίνδυνος;Τι μέρα κι αυτή σήμερα όμως ε, τι επικαιρότητα.Διαγραφές, παραιτήσεις, προφυλάκιση, δημοσκόπηση!Και πάνω απ' όλα οι προτάσεις για δημοψήφισμα, που με την (ορθή, τυπικά τουλάχιστον) στάση του Προέδρου της Βουλής φαίνεται πως -ίσως- ανοίξουν πάλι την Βουλή.Για φαντάσου όμως την ειρωνεία, η Βουλή κλείνει γιατί "δεν υπάρχουν σημαντικά ζητήματα προς συζήτηση" και ξάφνου για ένα από αυτά γεννάται θέμα δημοψηφίσματος.