ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2014 | 00:43

:-(

να γυρνας απτη δουλεια, και να θες να πας εστω μια βολτα με τα ποδια στη γειτονια(γιατι για μακρια χωρισ αμαξι δεν..) και να μη μπορει καμια φιλη(ουτε καν ο γκομενος), οχι γιατι ολες εχουν ηδη κανονισει αλλα γιατι εχουν αλλα ωραρια και υποχρεωσεις ή κοιμουνται..για εξοδο για ποτο ουτε λογος..τι σπασιμο..κιετσι κλεινομαι στο σπιτι..
1
 
 
 
 
σχόλια
καταλαβαίνω πως μπορεί να σου τη σπάσει αυτό αλλά όπως είπε και ο/η sailor πρέπει να επικεντρωθείς στα όμορφα πράγματα που έχεις και είναι πολλά και σημαντικά απ'οτι βλέπω.επίσης μπορείς και μόνη σου να πας μια βόλτα, να περπατήσεις, να χαζέψεις τον κόσμο, να παρατηρήσεις διάφορα. στην τελευταία βόλτα με τα πόδια που έκανα (για να καθαρίσει το κεφάλι) είδα οτι ένα σπίτι έχει μια ταράτσα με πολεμίστρες! ο χρόνος μόνη σου θα σε αποφορτίσει και μετά θα δεις φίλους/ες/γκόμενο ;-)
Scroll to top icon