ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2014 | 02:52

Ευρωπαικά μπλεξίματα

Έχω πρόβλημα και πρέπει να το πω. Τη προηγούμενη χρονιά έμενα στην Ιρλανδία. Όλα ήταν τέλεια και έγιναν ακόμα πιο τέλεια οταν γνώρισα αυτόν που ήταν Ολλανδός και έμενε επίσης εκεί. Από τη πρώτη νύχτα ήξερα πως ήταν ό,τι έψαχνα για πάντα και από εκεί και πέρα τα πράγματα κυλλούσαν με τόση άνεση που ένιωθα πως αυτό είναι. Σε αντίθεση με τις φίλες μου τον έβρισκα θεό (μεταξύ μας είναι), είχαμε τόσα κοινά και αγάπη με τη γυμναστική και την υγιεινή ζωή και μου φερόταν τόσο γλυκά και προστατευτικά όσο κανένας άλλος. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από ένα σημείο αυτός μετακόμοισε πίσω στην Ολλανδία και λίγο πιο μετά και εγώ πίσω στην Ελλάδα. Κρατούσαμε συνεχή επαφή, αλλά μετά από κάποιο διάστημα μπλεχτήκαμε εγώ με έναν έλληνα και αυτός με μια ολλανδή. Τίποτα από αυτά δεν κράτησε και έτσι συνεχίσαμε μαζί από απόσταση με τη προοπτική πως εγώ θα μετακομίσω φέτος στη Γερμανία και θα είμαστε σχετικά κοντά. Αυτός όμως μετακόμισε για 3 μήνες στην Αγγλία το καλοκαίρι και ενώ μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα , είμαι πεποισμένη ότι κάτι τρέχει δυνατά με αυτόν και μια Γαλλίδα. Από τη στιγμή που τα ξαναβρίκαμε δεν είχαμε βάλει όρια και λογικά τη πηδάει, ενώ σε εμένα είπε πως θα το εκτιμούσε αν περίμενα μέχρι να βρεθούμε και δεν έβλεπα κάποιον. Είναι ο τέλειος, αλλά με πονάει αυτή η κατάσταση. Τι κάνω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς δεν είναι ο τέλειος και πιστεύω ότι το ξέρεις κι εσύ... Πιστεύω ότι απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι, ό,τι είχατε τελείωσε με το που φύγατε από την Ιρλανδία, ανήκει πλέον στο παρελθόν και αποτελεί απλά μια ωραία ανάμνηση. Το "πάντα" που λες είναι μεγάλη κουβέντα, εδώ υπάρχουν ζευγάρια που είναι μαζί χρόνια και τελικά χωρίζουν.. ενώ εσείς ήσασταν μαζί σχεδόν ένα χρόνο (μπορεί και λιγότερο), πότε να μάθεις τον άλλον... Απλά τον έχεις εξιδανικεύσει λίγο επειδή χωρίσατε όπως χωρίσατε κι επειδή ήταν κάτι καινούργιο που δεν είχες συνηθίσει (ξένος).Όσον αφορά ότι δεν είχατε βάλει όρια? Όταν είσαι ερωτευμένος τα όρια τα βάζεις εσύ στον εαυτό σου δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι..
Scroll to top icon