ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2014 | 17:11

ΒΟΗΘΕΙΑ

Το προβλημα μου ειναι το εξης: δεν συγκεντρωνομαι και νυσταζω, με αποτελεσμα να αργω υπερβολικα να διαβασω, ιδιως οταν προκειται να αποστηθισω οπου χρειαζεται. Φετος δινω και ηδη υποφερω μεχρι να μαθβ απ'εξω την ιστορια. Εχετε να μου προτεινετε κατι πρακτικο ωστε να να μην κουραζομαι ευκολα; βιταμινες, συμπληρωματα, κατι... Παρακαλω για τη βοηθεια σας. :-) :-)
1
 
 
 
 
σχόλια
Δε μπορω να σε βοηθησω οπως θελεις αλλα μπορω να σου πω πως και γω ετσι την περασα την φαση με την ιστορια. Δηλαδη το αγροτικο εκανα 5-6 ωρες να το αποστηθίσω αλλα με το καιρο συνηθιζεις την αποστηθιση και σου περνει λιγοτερη ωρα, δηλαδη 2-3 αναλογα το κεφαλαιο ιστοριας. Τελος παντων οσον αφορα την ιστορια προσπαθησε να κανεις τακτικες επαναληψεις ωστε να μην χρειαστει να τα ξαναποστηθισεις σε περιπτωση διαγωνισματος. Υ.Γ δωσε βαση στα λατινικα γιατι απο ιστορια λατινικα και βιολογια θα κριθουν πολλα πραγματα γιατι ειναι τα μονα με αποστηθιση και κερδιζει συνηθως αυτος που ειναι καλυτερος παπαγαλος. καλη τυχη, υπομονη!!!
Scroll to top icon