ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2014 | 05:33

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Η/Υ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!

Πήγε ο αδερφός μου και πάτησε σε ένα άγνωστο αρχείο download και εγκατέστησε ιό.στο σύστημα. Κατέβασα ένα malware.bytes βρήκε τους ιούς και ξαφνικά κολλησε για βρα δεν έκανε τίποτα. Έκανα επανεκκίνηση αλλα τίποτα. Για ωρες εμφάνιζε μαύρη οθόνη όσες φορές και αν άνοιγα. Δεν πανει η ασφαλής λειτπυργία δείχνει μαύρο. Μετά απο δεκάδες επανεκκινήσεις μου έβγαέ την επιφάνεια εργασίας αλλα κολλολυσε απλιστευτα. Μπήκα σε ασφαλή λειτουργία μέσα απο τα windows και πάτησα επανεκκίνηση να ξεκινήσει με ασφαλή λειτπυργία. Ε δεν ανοίγει με τίποτα. Δείζνει μαύρη οθόνη απο την αρχή μέχρι το τέλος. Έβαλς και το cd εγκατάστασης των wi dows 7 Αλλά δεν κάνει καν boot ουτε το αναωνωρίζει. Με λίγα λόγια δε μπορώ νς κάνω τίποτα. Έχω τρελαθεί ςπο τη στενοχώρια μου πιο πολύ που σκέφτομαι πως έχασα φωτογραφίες προσωπικλες στιγμές βίντεο τραγούδια κλπ που δεν είχα πουθενά αλλού αποθηκευμένα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει ελπίδα επανλακτησης των αρχείων; Απο τότε που έκανα τη ρυθμιση για safw mode μεσα απο τα windows εχει νεκρ θει τελειως το πισι κι ενω ανοιγε που και που τωρα νεκρα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ξαναδοκιμασε να μπεις σε ασφαλη λειτουργία και απο εκει σώσε άμεσα οτι χρειάζεσαι (φωτο, έγγραφα) κτλ. Με βάση όσα περιγράφεις, πας για φορματ άμεσα. Και καλό θα ήταν να μην ανοιγουμε αρχεία που δεν ξέρουμε απο που προέρχονται. Αν χρειαστείς περαιτέρω βοήθεια, το μεηλ μου είναι στην διαθεση σου.
Scroll to top icon