Τη «γραφειοκρατικοφοβία» επικαλέστηκε υπουργός που δεν πλήρωνε φόρους

Τη «γραφειοκρατικοφοβία» επικαλέστηκε υπουργός που δεν πλήρωνε φόρους Facebook Twitter
1

Την «γραφειοκρατικοφοβία» επικαλέστηκε ο πρώην υφ. Εμπορίου της Γαλλίας Τομάς Τεβενού μετά την αποκάλυψη ότι δεν είχε πληρώσει επί τρία χρόνια φόρο εισοδήματος.

Αν η συνέντευξη δεν είναι μια φάρσα, καθώς τη δημοσιεύει η σατιρική εφημερίδα Canard Enchaine (τη μεταδίδουν πάντως όλα τα διεθνή ΜΜΕ), ο πρώην υπουργός εξήγησε ότι η «παράλειψη» αυτή οφειλόταν σε ψυχολογικούς λόγους, επειδή τον φόβιζε η γραφειοκρατία της χώρας του.

Ο πρώην υπουργός που μετά τις αποκαλύψεις αποπέμφθηκε και από το Σοσιαλιστικό κόμμα, μόλις εννέα ημέρες μετά τον διορισμό του, επικαλέστηκε το σύνδρομο της γραφειοκρατικοφοβίας», ένα σύνδρομο όμως, που, όπως λένε οι ψυχολόγοι, δεν υπάρχει.

Ο Τεβενού δεν είχε πληρώσει επίσης επί τρία χρονια το ενοίκιο στο διαμέρισμα στο οποίο έμενε, είχε παραλείψει να πληρώσει μια σειρά από πρόστιμα και δεν είχε αναφέρει στις δηλώσεις του τη συμμετοχή του σε αρκετές εταιρείες.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια