ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2014 | 00:37

Ολλανδια!!!!!

Ειναι η χωρα θα παω να δουλεψω, να ζησω, να κανω οικογενεια... Και θελω γνωμες απο ανθρωπους που εχουν παει/ζουν εκει! Δεν μιλαω μονο για Αμστερνταμ αλλα κ για μικροτερες πολεις-Ναιμεχεν, Λαιντεν... Υπαρχει πολλη γραφειοκρατεια για να δουλεψεις εκει η ειναι πιο ευκολο επειδη ειμαστε και οι δυο κρατη της ΕΕ? Και τι ειναι πιο χρησιμο, να μαθω Ολλανδικα εκει, μεσω καθηγητη, μεσω του προξενειου, να μαθω εδω η να ξεκινησω λιγο εδω ισα για να συνεννοουμαι οταν φτασω κ να συνεχισω εκει? Ανυπομονω για απαντησεις!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Παιδια σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις απαντησεις σας, ηταν ολες πολυ βοηθητικες και τωρα ανυπομονω πιο πολυ!!! Εχω και φιλους εκει που θα με βοηθησουν στην προσαρμογη, οποτε απλα ευχηθειτε μου καλη τυχη!!! :):):)
Για αρχή, πήγαινε στην Ολλανδική πρεσβεία να ενημερωθείς. Εάν πηγαίνεις ως φοιτήτρια θα περάσεις καλά εάν πηγαίνεις σαν μετανάστης θα σου πρότεινα να κοιτάξεις Γαλλία και Γερμανία. :)
Scroll to top icon