Madame Secretary: το αντίπαλο δέος του Good Wife

Madame Secretary: το αντίπαλο δέος του Good Wife Facebook Twitter
To Madame Secretary φιλοδοξεί να είναι ένα μίγμα από House of Cards, Good Wife και Χίλαρι Κλίντον.
1

Madame Secretary: το αντίπαλο δέος του Good Wife Facebook Twitter
 

«Είναι μια καλή εποχή για τις γυναίκες στην τηλεόραση» είπε η ηθοποιός που έλαβε το φετινό Emmy, Julianna Margulies για το ρόλο της στο Good Wife. Αυτή η δήλωση αναλύθηκε πολύ και οι απόψεις διίστανται, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είναι μια καλή εποχή για το Good Wife. Έξι κύκλους από την έναρξή του κατόρθωσε κάτι που μοιάζει αδύνατο: να επενδύουμε όλο και περισσότερο στην εξέλιξη των χαρακτήρων και η σειρά να γίνεται όλο και καλύτερη.

Madame Secretary: το αντίπαλο δέος του Good Wife Facebook Twitter

Αρχικά το Good Wife είχε αφήσει αδιάφορο τους νέους 18-24 ετών αλλά με τον καιρό η σειρά κατάφερε να δημιουργήσει ένα φανατικό, αφοσιωμένο κοινό που ανταγωνίζεται το κοινό του Breaking Bad. Το CBS θα προσπαθήσει να επαναλάβει αυτή την κορυφαία επιτυχία με ένα νέο πολιτικό δράμα με κεντρικό ήρωα μια δυναμική γυναίκα. Το νέο σήριαλ λέγεται Madam Secretary: η Elizabeth McCord (Tea Leoni) είναι μια πρώην αναλύτρια της CIA που τώρα εργάζεται ως καθηγήτρια ιστορίας. Μετά από ένα ύποπτο αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώνεται ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ ο πρόεδρος ζητάει από την McCord να αναλάβει τη θέση. Δύο μήνες αργότερα και ενώ η άπειρη υπουργός προσπαθεί ακόμα να καταλάβει πώς λειτουργούν τα πράγματα τυχαίνει ένα πολύ επείγον περιστατικό που παίρνει μεγάλη δημοσιότητα.

To Madame Secretary φιλοδοξεί να είναι ένα μίγμα από House of Cards, Good Wife και Χίλαρι Κλίντον. Ελπίζουμε να τα καταφέρει γιατί μια καλή σειρά πάντα χωράει στο πρόγραμμά μας. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 21 Σεπτεμβρίου, πριν την πρεμιέρα του έκτου κύκλου του Good Wife.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωδεκαθεϊστές κατά Netflix για το KAOS: «Ακολουθεί την πεπατημένη της σύγχρονης χριστιανικής οπτικής»

TV & Media / Δωδεκαθεϊστές κατά Netflix για το KAOS: «Ακολουθεί την πεπατημένη της σύγχρονης χριστιανικής οπτικής»

Οι δημιουργοί της σειράς παραποιούν σε τέτοιο βαθμό την ελληνική αντίληψη για το θείο που φθάνουν να παρουσιάσουν τον Δία και την Ήρα ως δολοφόνους μωρών, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια