Ρωσία: Παίκτης αντέδρασε στα ρατσιστικά συνθήματα και τιμωρήθηκε

Ρωσία: Παίκτης αντέδρασε στα ρατσιστικά συνθήματα και τιμωρήθηκε Facebook Twitter
2

Με δύο αγωνιστικές τιμώρησε η Ρωσική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου τον γαλλο-κογκολέζο παίκτη της Άνζι Christopher Samba επειδή απάντησε με άσεμνη χειρονομία στα ρατσιστικά συνθήματα που ακουγόταν εις βάρος του από τους οπαδούς της Τορπέντο. Ο παίκτης δεν άντεξε αφού και στο προηγούμενο παιχνίδι οι οπαδοί της Λοκομοτίβ του πετούσαν μπανάνες. Αυτή τη φορά απάντησε άμεσα ενώ δεν βγήκε για να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ρωσική Ομοσπονδία τιμώρησε τον παίκτη αλλά στην ομάδα της Τορπέντο επέβαλε μόνο πρόστιμο 7.400 ευρώ για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
In Soviet Russia you get punished for being a racist victim. Πέραν του αστείου όμως ειναι πραγματικά τραγικό το γεγονός. Με θλίβει να βλέπω την Ρωσία, τεράστιο πολιτισμικό κέντρο στο παρελθόν, να πέφτει τόσο χαμηλά και να είναι σήμερα ο περίγελος του κόσμου όλου.
"Ινστιτούτο Πούσκιν: Μια ξένη γλώσσα είναι μια δεύτερη ζωή".Γνωρίζει άραγε ο μέσος Ρώσος πως ο Πούσκιν ήταν μιγάς; Εν μέρει μαύρος, δηλαδή, καθότι δισέγγονος ενός Αιθίοπα σκλάβου (του Abram Gannibal) που "δώρισε" στον Μεγάλο Πέτρο ο πρέσβης της Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη, και ο οποίος ανήλθε στις τάξεις της Ρωσικής αριστοκρατίας χάρη στις ικανότητές του ως στρατιωτικού μηχανικού. In 1717, Gannibal was taken to Metz (although Pushkin claimed Paris) to continue an education in the arts, sciences and warfare. By then he was fluent in several languages and excelled in mathematics and geometry...In Paris he met and befriended such Enlightenment figures as Denis Diderot, the Baron de Montesquieu and Voltaire. (This claim by his biographer Hugh Barnes is disputed by reviewer Andrew Kahn.[14]) Voltaire called Gannibal the "dark star of the Enlightenment".