Καφενείο -άντρο της ακολασίας στην Πάτρα

Καφενείο -άντρο της ακολασίας στην Πάτρα Facebook Twitter
1

Ένα καφενείο που λειτουργούσε και ως στέκι αγοραίου έρωτα με ανήλικα κορίτσια να προσφέρουν "ερωτικές υπηρεσίες" σε ηλικιωμένους αποκαλύφθηκε στην Πάτρα. Μετά από έφοδο των αστυνομικών συνελήφθη επ'αυτοφόρω ένας 79χρονος την ώρα που ασελγούσε σε δύο κορίτσια Ρομά, ηλικίας 13 και 15 ετών.

Συνελήφθη επίσης η 54χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη και προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, όπως και δύο θαμώνες ηλικίας 64 και 46 ετών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη την 33χρονη μητέρα της 13χρονης τσιγγάνας και δύο  γυναίκες ηλικίας 22 και 26 χρόνων που έχουν την επιμέλεια της 15χρονης. Και οι τρεις κατηγορούνται για έκθεση και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ δεν ήταν εκεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι πληροφορίες της αστυνομίας έκαναν λόγο για συστηματικές ερωτικές περιπτύξεις ηλικιωμένων με ανήλικα κορίτσια, με αμοιβή μόλις 10 ευρώ, μπροστά στα μάτια μάλιστα άλλων θαμώνω. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια