ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2014 | 01:48

Λοιπόν, άκου μάνα!

Κοίταξε να δεις..υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σου έχω πει ακόμα για μένα.Όλα άρχισαν πριν καμιά 15 χρόνια!! Λοίπον, λένε πως όταν είσαι παιδί δεν έχεις συναίσθηση του ''κοινωνικού πρέπει'' που λέμε, επομένως το παιδί δρα εντελώς αβίαστα χωρίς καμια αναστολή και ντροπή!! Εεε αν τοτε με παρατηρούσες πιο προσεχτικά θα έβλεπες οτι προτιμούσα να παίζω με αγορίστικα παιχνίδια,να κάνω παρέα μονο με αγόρια και να φοράω αγοριστικα ρουχα!! Βέβαια,αύτο συνεχίστηκε μεχρι το δημοτικό, αλλά στο γυμνάσιο αποφάσισα να γίνω πιο ταιριαστή με τα υπόλοιπα κορίτσια..ΕΕεε μην κινήσω και υποψίες!Έκανα πολλές σχέσεις με αγόρια και μπορω να πω οτι ίσως ημουν πολυ καλή στο να το παίζω κοριτσάκι γιατι ειχα αρκετές ''επιτυχίες''!! Ο καίρος περνούσε κι εγώ εκανα σχεσεις με αγορια μονο και μονο για να τις κανω και παραλληλα ερωτευθηκα και μία κοπέλα(πρωτη φορά το ένιωσα αυτο) αλλα φυσικα μονο απο τη δική μου τη μεριά και ούτε που τόλμαγα να κάνω κάτι... μου αρκούσε πραγματικά και μόνο να την βλέπω !!Ενήλικη τωρα πια, διαπιστώνω αλλά όχι ακόμα με μεγάλη σιγουριά πως μάλλον είμαι ομοφυλόφιλη (με θυλική παρουσια βεβαια, γιατι προτιμώ να ζω προσποιητά και με την οικογένεια μου κοντά χωρις ντροπή, πάρα να σε βλέπω ρε μάνα να στεναχωριέσαι και να ντρέπεσαι για όλο αυτό!) Είσαι συντηρητική και οπισθοδρομική τι να σε κάνω ?? Σε νοιάζει μόνο τι θα πουν οι γείτονες ...Έτσι λοιπον εγω συνεχιζω τη ζωη μου με τον ίδιο τροπο οπως και παλια νοιώθοντας μιαν απεραντη μοναξιά και λύπη σε έναν κόσμο που ξεχνα πως όταν δείχνει με το δάχτυλο καποιον τα υπόλοιπα δάχτυλά του σημαδεύουν εκείνον!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ζήσε τη ζωή σου χωρίς να περιμένεις έγκριση από κανέναν. Είναι το καθήκον σου αυτό.Υ.Γ.: Υπάρχουν και τα "κατά συνθήκη ψέματα".Δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι την αλήθεια. Είναι προτιμότερο καμιά φορά να την αποκρύβουμε, αρκεί να μην μας ρουφήξει κι εμάς τους ίδιους στην δίνη του.
Scroll to top icon