Οι New York Times σερβίρουν γκουρμέ σε επτάχρονα παιδιά

Οι New York Times σερβίρουν γκουρμέ σε επτάχρονα παιδιά Facebook Twitter
2

Έξι επτάχρονοι μαθητές του δημοτικού απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας την οποία εμπνεύστηκαν οι New York Times για το φθινοπωρινό τεύχος τους που είναι αφιερωμένο στο φαγητό.

Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στο διακεκριμένο γαλλικό εστιατόριο Daniel και εκεί πέντε σερβιτόροι κλήθηκαν να τους παρουσιάσουν το διάσημο μενού 7 πιάτων με τη δημιουργική υπογραφή του σεφ Daniel Boulud. Σημειώνεται πως το μενού κοστίζει 220 δολάρια ανά άτομο, αλλά στην περίπτωση των συγκεκριμένων πελατών αποδείχτηκε πως αυτή η πληροφορία δεν είχε ιδιαίτερη σημασία.

Τα πιάτα που σερβιρίστηκαν αποτελούνταν από πρώτης ποιότητας ύλες και θεωρούνται μια από τις καλύτερες προτάσεις για φαγητό στη Νέα Υόρκη. Την κινηματογράφιση του εγχειρήματος ανέλαβε ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Jeffrey Blitz.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
μα δε μπορώ να μην το πω... μερίδες είναι αυτές; Πληρώνεις τόσα... χορταίνεις;Ξέρω.. ακούγομαι χωριάταρος.. αλλά με το μπαρδόν! Αν είναι να είμαι λόρδος και να με κόβει λόρδα...